AGF på medaljejagt mod FC Nordsjællands måltyve

AGF har fordel af hjemmebane på Ceres Park, når FC Nordsjælland kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga. AGF indtager en 4. plads med 45 point efter 29 kampe. FC Nordsjælland har 40 point og er på en 5. plads i tabellen.

AGF drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad AGF, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at AGF kom til kort i et 2-1 nederlag mod F.C. København, hvorefter de noterede et 3-2 nederlag mod F.C. København mens den seneste kamp resulterede i en 1-0 sejr mod Randers FC.

Formen på eget græs lader meget tilbage at ønske for AGF i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på søndag, skal de finde noget ekstra frem.

FC Nordsjælland håber på yderligere point til samlingen.

FC Nordsjælland har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at FC Nordsjælland vandt 3-2 mod FC Midtjylland, hvorefter de noterede et 3-0 nederlag mod FC Midtjylland mens den seneste kamp resulterede i en 2-2 uafgjort mod F.C. København.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 3 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for FC Nordsjælland på søndag.

AGF vs FC Nordsjælland h2h

Målfest ligger ikke i kortene

Et væddemål på FC Nordsjælland til at vinde til nul i deres seneste kampe mod AGF var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 2-0 i april 2021 og 1-0 i marts 2021. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. Med en historik der siger 5-2-3 mod AGF i deres seneste dueller i 3F Superliga, kan FC Nordsjælland i det mindste nære en vis optimisme i forhold til den kommende kamp.

Stats and facts for AGF and FC Nordsjælland.

  • AGF har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • AGF har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 4 of 6 seneste AGF kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • I 10 of 12 seneste FC Nordsjaelland kampe var antal mål OVER 2.5;
  • FC Nordsjaelland har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • FC Nordsjaelland har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 6 seneste FC Nordsjaelland kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: AGF giver 1.62 for en sejr, uafgjort betaler 4.10 retur, mens FC Nordsjælland giver 4.75 på oddset.