AGF skal vaske skandalen i Parken af sig mod Nordsjælland

Der venter FC Nordsjælland en svær kamp, når de brager ind i topholdet AGF den kommende onsdag til en kamp i 3F Superliga på Ceres Park. AGF indtager pladsen som nummer 3 i 3F Superliga med 33 point efter 18 kampe. FC Nordsjælland er 14 point bagefter som nummer 10 for 18 kampe.

AGF har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra FC Nordsjælland vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

AGF fortsætter pointhøsten.

AGF går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I AGFs 3 seneste kampe har de været ude for en kedelig 0-0 kamp med OB, hvorpå fulgte en 2-0 sejr mod SønderjyskE for senest at præstere en 3-3 mod FC København.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og det mål er bestemt stadig indenfor rækkevidde for AGF.

Oven på en fremragende stime af AGF med 3 sejre i de seneste 5 kampe ligner AGF et meget stærkt bud på en sejrherre her.

FC Nordsjælland drømmer om at stoppe ringe stime.

FC Nordsjælland går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I FC Nordsjællands 3 seneste kampe har de været igennem 2-2 mod Vejle BK, hvorpå fulgte en 1-1 mod Randers FC for senest at præstere 2-2 uafgjort mod AaB.

FC Nordsjælland gik ind til sæsonen med en medalje-drøm, men dén drøm kan de meget snart skyde en hvid pind efter.

FC Nordsjælland forventes at komme tomhændede ud på den anden side af kampen på onsdag. Et udbytte på 3 nederlag i de seneste 6 kampe ude kunne være bedre, hvorfor det ser svært ud her.

AGF vs FC Nordsjælland h2h

FC Nordsjælland vandt 3-1 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Right To Dream Park i november 2020 i 3F Superliga. Hvis man havde spillet på begge hold til at score, havde man tjent godt på oddset i deres seneste møder. Begge parter fandt nemlig vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 kampe. Begge hold har noteret sig 4 sejre i deres seneste 10 kampe i 3F Superliga, mens 2 kampe sluttede uafgjort. En meget lige kamp synes at være på menuen med krydset som et fristende spil på oddset.

  • AGF er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • AGF har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • AGF har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • AGF har scoret i seneste 10 af 12 kampe.
  • FC Nordsjaelland ikke vundet i de seneste 8 kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland ikke vundet i de seneste 12 udebane kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland har indkasseret mål i de seneste 13 kampe i træk.