AGF mod FC Nordsjælland i 3F Superliga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

AGF byder velkommen til FC Nordsjælland i 3F Superliga den kommende mandag på Ceres Park.

AGF er placeret som nummer 7 i tabellen med 24 point efter 19 kampe. FC Nordsjælland ligger på en placering som nummer 10 i stillingen med 17 point ovenpå deres 19 opgør.

FC Nordsjælland går ind til kampen mod AGF den kommende mandag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er AGF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er FC Nordsjælland ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v FC Nordsjælland.

Form AGF mod FC Nordsjælland

AGF drømmer om at stoppe ringe stime.

AGF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Silkeborg IF, før de sejrede 3-2 mod SønderjyskE. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-2 nederlag mod Vejle Boldklub.

FC Nordsjælland fastlåst i elendig stime.

Bare ét point forhindrer FC Nordsjælland i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 0-2 mod OB og Brøndby IF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Randers FC.

 

AGF v FC Nordsjælland Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da AGF senest mødte FC Nordsjælland på Right To Dream Park. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 0-0. AGF går ind til opgøret med en historik mod FC Nordsjælland, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem AGF og FC Nordsjælland bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan AGF og FC Nordsjælland hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på mandag på Ceres Park i vente.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Patrick Mortensen. Han har vist flaget for AGF med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

FC Nordsjælland har til gengæld forhåbninger om, at Oliver Antman kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.