AGF mod FC Nordsjælland i 3F Superliga runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Der kæmpes om vigtige point, når AGF tager imod FC Nordsjælland den kommende lørdag. AGF skal bruge et point for at være sikker på, at Vejle ikke overhaler dem og dømmer storklubben til nedrykning. FC Nordsjælland har til gengæld ikke meget på spil.

Efter 31 kampe afviklet er AGF placeret nummer 4 i stillingen med 29 point. Der er 6 points forskel til FC Nordsjælland, der som nummer 3 har samlet 35 point sammen.

Når det kommer til mål, er AGF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 1 clean sheet undervejs.

FC Nordsjælland vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 12 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.2 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 9 mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v FC Nordsjælland.

 • AGF har ikke vundet deres seneste 13 kampe
 • Der er scoret imod AGF i 19 af de seneste 21 kampe
 • AGF har ikke vundet deres seneste 7 hjemmekampe
 • AGF tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
 • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe AGF har spillet, har begge hold scoret
 • FC Nordsjælland har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 15 af de seneste 16 udekampe
 • FC Nordsjælland har ikke tabt deres seneste 8 kampe
 • I de seneste 4 kampe i træk FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
 • FC Nordsjælland scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
 • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe AGF har spillet mod FC Nordsjælland har begge hold scoret
 • AGF har scoret imod i 16 af de senest 18 kampe mod FC Nordsjælland
 • AGF har scoret imod i 13 af de senest 14 hjemmekampe mod FC Nordsjælland
 • I 7 ud af 9 seneste AGF hjemmekampe mod FC Nordsjælland var antallet af mål over 2.5
 • AGF har har ikke vundet i 7 af 8 seneste kampe mod FC Nordsjælland

Form AGF mod FC Nordsjælland

AGF i ekspresfart mod bunden.

AGF har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod SønderjyskE, hvorefter de mod Vejle Boldklub tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Viborg FF, der vandt 1-0.

FC Nordsjælland håber på yderligere point til samlingen.

FC Nordsjælland ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod OB. Herefter var de oppe imod SønderjyskE i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Vejle Boldklub, som blev nedlagt med 2-1.

AGF v FC Nordsjælland Indbyrdes historik

Begge parter kunne sætte ét point på kontoen, sidste gang AGF mødte FC Nordsjælland på Right To Dream Park eftersom der stod 2-2 på måltavlen, da dommeren fløjtede for sidste gang. AGF møder FC Nordsjælland med en historik imellem klubberne, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem AGF og FC Nordsjælland. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan AGF og FC Nordsjælland hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 32. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Ceres Park i vente.

AGF mod FC Nordsjælland – Formstærke spillere

Hold godt øje med Frederik Tingager, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for AGF. For gæsterne præsterede Mohammed Diomande 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.