AGF mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når FC Nordsjælland kommer til Ceres Park til et opgør i 3F Superliga på fredag, håber AGF at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

FC Nordsjælland ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 13 mål ind, eller 1.3 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent en gange.

AGF har vundet ni sejre, mens de har spillet 11 uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i 3F Superliga.

FC Nordsjælland har indtil videre præsteret 14 sejre og otte uafgjorte samt fem nederlag i 3F Superliga. FC Nordsjælland er på en stærk stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • AGF scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • AGF scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • AGF har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • AGF scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe i 3F Superliga
  • 8 af AGF’s seneste 10 hjemmekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 kampe FC Nordsjælland har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • 10 af FC Nordsjælland’s seneste 11 udekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • I 7 af de seneste 9 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Nordsjælland scorede i 13 af deres seneste 15 kampe

Form AGF mod FC Nordsjælland

AGF har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Brøndby IF, hvorefter de mod FC Nordsjælland tabte 7-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod F.C. København, der vandt 3-2. AGF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

FC Nordsjælland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 7-2 over Silkeborg IF samt AGF. Serien blev dog bremset mod Brøndby IF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. FC Nordsjælland vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

AGF opnåede otte point fra deres foregående 12 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med 14 mål scoret og 26 indkasseret. FC Nordsjælland opnåede 15 mål og indkasserede 13 i deres seneste 12 kampe mod hold i den øverste halvdel af 3F Superliga liga tabellen. Dette resulterede i fire sejre og 14 point.

AGF vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

AGF kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod FC Nordsjælland. Mikael Anderson og Nicolai Poulsen er ikke til rådighed for AGF-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Kevin Yakob sidder over for AGF i deres kommende opgave på grund af en skade.

FC Nordsjælland ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder AGF på Ceres Park.

Benjamin Nygren rejser ikke med FC Nordsjælland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

AGF mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

FC Nordsjælland er ubesejret mod AGF i de sidste 4 indbyrdes opgør. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang AGF stod overfor FC Nordsjælland. Det sluttede 7-2 i en fremragende 3F Superliga duel imellem klubberne. FC Nordsjælland kørte virkelig hen over AGF, da de senest stod overfor hinanden og førstnævnte vandt med hele 7-2.

Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem AGF og FC Nordsjælland.

AGF mod FC Nordsjælland Spiltips

Med tre mål i de seneste seks kampe har Patrick Mortensen været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af FC Nordsjælland. Hos gæsterne går Andreas Schjelderup efter at føje yderligere til hans samling af fire mål i hans seneste kampe.

AGF vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra FC Nordsjælland vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for AGF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af FC Nordsjællands seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. AGF præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens FC Nordsjælland snittede 2.2 mål i disse. Begge hold scorede otte gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af AGFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.