AGF mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

AGF byder velkommen til FC Nordsjælland i 3F Superliga på mandag på Ceres Park.

AGF er nummer 5 i tabellen med 13 point efter 7 kampe, mens FC Nordsjælland rangerer som nummer 2 med 16 point efter 7 kampe.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 9 mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

FC Nordsjælland har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på mandag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 9 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

AGF har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 7 kampe, hvori de noterede sig 4 sejre og 2 nederlag i 3F Superliga.

FC Nordsjælland har indtil videre præsteret 5 sejre, 1 uafgjorte 1 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v FC Nordsjælland.

  • AGF har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • AGF har ikke tabt deres seneste 6 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe AGF har spillet, har begge hold scoret
  • AGF scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • AGF har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 7 af de seneste 9 udekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt deres seneste 3 udekampe

Form AGF mod FC Nordsjælland

AGF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Midtjylland med 0-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod AC Horsens. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-8 over Vatanspor.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og AGF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.AGF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 3 gange og tabte 1, mens de scorede 8 og lukkede 6 mål ind.

FC Nordsjælland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med AaB sluttede 0-0, hvorpå et 0-2 nederlag mod Silkeborg IF fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da F.C. København blev nedlagt med 3-1.FC Nordsjælland drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende 3F Superliga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt FC Nordsjælland to sejre, mens de spillede 4 uafgjort. De led 0 nederlag, mens de indkasserede 5 og scorede 9 mål.

AGF vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

FC Nordsjælland ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder AGF på Ceres Park.

Wahid Faghir rejser ikke med FC Nordsjælland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

AGF mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

AGF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland.Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på mandag.AGF går til kampen mod FC Nordsjælland med en 2-4-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I 4 de seneste 5 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem AGF og FC Nordsjælland blev der scoret mindst fire gange.

Patrick Mortensen har 4 mål i seks 3F Superliga kampe for AGF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod FC Nordsjælland. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Andreas Schjelderup, der har banket 3 mål ind i 3F Superliga.

AGF høstede tre point i 2 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 6 gange og led 2 nederlag i denne serie. FC Nordsjælland sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 3 nederlag.AGF har set 4 af deres seneste 10 kampe i Ceres Park gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 4 FC Nordsjællands seneste 10 udekampe.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. AGF præsterede 1.3 mål i gennemsnit, mens FC Nordsjælland præsterede 1.6 mål i snit. Begge hold scorede 7 gange gange i disse dueller.Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af AGFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.