AGF mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i 3F Superliga, når AGF tager imod Lyngby Boldklub på Ceres Park på mandag.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 5 point og 7 pladser.

Når det kommer til mål, er AGF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Lyngby Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 24 mål, mens Lyngby Boldklub præsterede 0 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.4 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v Lyngby Boldklub.

  • AGF har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod AGF i 22 af de seneste 24 kampe
  • AGF har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe AGF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AGF i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • Lyngby Boldklub scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 7 udekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • Lyngby Boldklub tabte deres seneste 3 udekampe

Form AGF mod Lyngby Boldklub

AGF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Viborg FF, der blev nedlagt 3-1. Herefter spillede de 0-0 mod Randers FC, hvorpå OB blev besejret 1-2.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og AGF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.AGF har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Ceres Park. De opnåede uafgjort 3 gange og tabte 2 af disse, hvori de scorede 7 og indkasserede 8 mål.

Bare ét point forhindrer Lyngby Boldklub i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 2-1 mod AC Horsens og FC Nordsjælland. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 3-3 mod FC Midtjylland.Lyngby Boldklub formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 5, hvori de indkasserede 13 og scorede 3 mål.

AGF vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

AGF skulle bare have én spiller siddende, når de møder Lyngby Boldklub på Ceres Park.

Sebastian Hausner sidder over for AGF i deres kommende opgave på grund af en skade.

Lyngby Boldklub har en næsten fuld trup til rådighed på mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Sebastian Koch og Frederik Gytkjær bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Lyngby Boldklub, når de drager til Ceres Park.

AGF mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Emil Nielsen virker til at være i anstændig form for Lyngby Boldklub, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi AGF, som er store favoritter til sejren på mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Patrick Mortensen, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.

AGF opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i 6 af disse. De led 3 nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub nappede 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 4 nederlag.Målene flyder rimeligt frit for AGF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 6 af Lyngby Boldklubs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. AGF præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Lyngby Boldklub snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af AGFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Lyngby Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.