Lyngbys defensiv i ny svær udekamp mod AGF

Det er toppen af tabellen, som får besøg af den tunge ende af tabellen, når AGF tager imod Lyngby Boldklub på Ceres Park. AGF er placeret nummer 4 i stillingen med 25 point for 14 kampe. 18 point efter for 14 kampe ligger Lyngby Boldklub nummer 11.

I deres nuværende form vil AGF sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Lyngby Boldklub.

AGF vanskelige at nedbryde.

AGF har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste ugers 3F Superliga. AGF sikrede sig en 1-0 sejr mod AC Horsens, hvorefter de vandt en 3-0 sejr mod AaB, inden de spillede 0-0 mod Vejle BK i deres foregående tre kampe.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for AGF.

AGF har leveret solide præstationer hjemme med 3 sejre i de seneste 4 kampe siden november. Det virker særdeles sandsynligt, at der venter yderligere en sejr til kontoen den kommende søndag.

Lyngby Boldklub inde i god stime.

Lyngby Boldklub går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres seneste tre kampe blev Lyngby Boldklub besejret 2-1 af SønderjyskE, før de spillede en kedelig 0-0 kamp med Vejle BK for så senest at præstere en 1-0 sejr mod OB.

Lyngby Boldklub blev spået en vanskelig sæson, og resultaterne i 3F Superliga for nedrykningskandidaterne har indtil videre kun bekræftet hvorfor.

Lyngby Boldklub kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 5 udekampe siden november med ind til deres kommende kamp. På trods af triumfen onsdag aften i Odense ligner det stadig en lige lovlig stor opgave for Lyngby Boldklub.

AGF vs Lyngby Boldklub h2h

AGF vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Lyngby Stadion i november 2020 i 3F Superliga. Den seneste tids indbyrdes kampe har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 6 af de foregående 10 kampe gik under 2.5 mål. Klubberne har været meget jævnbyrdige med 3 sejre til hver side i de foregående 10 kampe i 3F Superliga. Uafgjort kunne således ligne det saftige væddemål her med 4 kampe, der sluttede uden vinder.

  • AGF er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • AGF har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 6 of 8 seneste AGF kampe var antal mål OVER 2.5;
  • AGF har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Der er scoret imod AGF i de seneste 6 af 8 kampe.
  • I 2 of 4 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål UNDER 3.5.

Ifølge bookmakerne er AGF favoritter til sejren. Et væddemål på en hjemmesejr giver dig 1.40 på oddset hos Betfair. Bookmakerne vurderer, at AGF har 71% chance for en sejr mod Lyngby Boldklub. Er du fristet af et væddemål på Lyngby Boldklub betaler Bet365 den bedste pris på oddset med 6.50.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.60 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 63% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.20 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics