AGF mod OB i 3F Superliga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top fire er på spil for begge parter, når AGF får besøg af OB på Ceres Park. Der er med andre ord vigtige point på højkant i deres 3F Superliga duel den kommende søndag.

AGF lægger beslag på placeringen som nummer 3 i 3F Superliga med 28 point for deres første 26 kampe. Differencen til OB er 1 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 2 i tabellen for 26 kampe.

Motivationen bør være på plads hos AGF, som kan overhale OB i stillingen den kommende søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Ceres Park.

Det er ikke sådan, at AGF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 13 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.3 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

OB vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 15 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v OB.

 • I 8 af de seneste 10 kampe AGF har spillet, har begge hold scoret
 • AGF har ikke vundet deres seneste 7 kampe
 • AGF scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
 • AGF uafgjort 4 af 5 af deres seneste kampe
 • AGF har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod OB i 24 af de seneste 26 udekampe
 • I 7 af de seneste 8 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
 • OB har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
 • OB scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
 • OB har ikke tabt deres seneste 4 kampe
 • AGF har har ikke tabt i 11 af 12 seneste kampe mod OB
 • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe AGF har spillet mod OB har begge hold scoret
 • I 6 ud af 8 seneste AGF hjemmekampe mod OB var antallet af mål over 2.5
 • AGF har scorede i 9 af de senest 11 kampe mod OB
 • AGF har uafgjort i de 3 seneste kampe i træk mod OB

Form AGF mod OB

AGF drømmer om at stoppe ringe stime.

AGF har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod FC Nordsjælland, hvorefter de mod Viborg FF tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod SønderjyskE, der vandt 2-1.

OB håber på yderligere point til samlingen.

OB går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod SønderjyskE, før de nedlage Vejle Boldklub med 2-1. Mod Viborg FF blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

AGF v OB Indbyrdes historik

Begge parter kunne sætte ét point på kontoen, sidste gang AGF mødte OB på Nature Energy Park eftersom der stod 0-0 på måltavlen, da dommeren fløjtede for sidste gang. AGF går ind til opgøret med en historik mod OB, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem AGF og OB kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor AGF og OB ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Ceres Park.

AGF mod OB – Formstærke spillere

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Albert Groenbaek, der viser god form for AGF. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod OB.

Gæsterne krydser fingre for Sander Svendsen til at score igen efter 2 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.