AGF mod OB i 3F Superliga runde 7 – optakt, odds og spilfiduser

AGF tager imod OB på Ceres Park i runde 7 på søndag i 3F Superliga. AGF er placeret som nummer 11 i tabellen med 2 point efter 6 kampe. OB ligger på en placering som nummer 8 i stillingen med 6 point ovenpå deres 6 opgør. Bookmakerne har AGF som favoritter til sejren i dette opgør. 

Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.63, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AGF 38% chance for at banke OB. En pointdeling betaler 3.30 i gevinst på oddset, hvor imod OB udbetaler 2.63 i gevinst på oddset for en sejr. 

AGF går ind til opgøret i 3F Superliga mod OB i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i 3F Superliga tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF vs OB.

  • AGF har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • AGF ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • AGF ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • AGF har tabt i seneste 4 af 5 kampe.
  • OB ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • OB har indkasseret mål i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • OB har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk.

Form AGF vs OB

AGF er igen havnet i problemer.

AGF vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. AGF har i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-0 nederlag mod AaB, et 3-1 nederlag mod F.C. København og senest et 2-0 nederlag mod Viborg FF.

OB drømmer om at stoppe ringe stime.

OB går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at OB præsterede et 3-1 nederlag mod FC Nordsjælland, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Silkeborg IF, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-2 uafgjort mod Brøndby IF.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter OB stadig af en smule mere værdi på oddset end AGF. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 2.63, hvorimod udesejren giver 2.63 på oddset.

AGF v OB Indbyrdes historik

Sidste gang AGF spillede imod OB var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Nature Energy Park sluttede 0-0. AGF går ind til opgøret med en historik mod OB, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem AGF og OB kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Dawid Kurminowski. Han er topscorer for AGF med 1 mål for sæsonen. 

OB krydser til gengæld fingre for, at Mart Lieder kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.