AGF mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når OB kommer til Ceres Park til et opgør i 3F Superliga den kommende søndag, håber AGF at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

AGF går ind til runde 20 som nummer 5 i 3F Superliga tabellen med 29 point på kontoen. Med 19 runder bag dem har OB samlet 20 point, hvilket giver dem en placering som nummer 8 i stillingen.

OB fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på søndag. AGF bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv ni mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Hvad målscoring angår, er OB ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

AGF har vundet syv sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i 3F Superliga.

OB kigger på fem sejre, samt fem uafgjorte såvel som ni nederlag i 3F Superliga. OB tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

  • I de seneste 14 AGF kampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 3.5
  • AGF scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe
  • AGF har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • AGF scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • AGF har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • OB scorede i 20 af deres seneste 21 udekampe
  • 15 af OB’s seneste 17 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 7 OB kampe , har summen af mål været over 2.5
  • I 7 af de seneste 8 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • OB scorede i 16 af deres seneste 18 kampe

Form AGF mod OB

Bare ét point forhindrer AGF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Brøndby IF, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Vejle Boldklub. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod FC Midtjylland, som satte sig igennem med 2-3. AGF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede otte mål, men lukkede også otte ind.

OB har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod FC Nordsjælland, før de sejrede 1-2 mod Viborg FF. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-3 nederlag mod Brøndby IF. OB vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

AGF scorede 13 mål og indkasserede fem i deres seneste ti kampe mod hold fra den nederste halvdel af 3F Superliga tabellen. De opnåede 21 point og seks sejre. OB scorede otte mål og indkasserede selv 15 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til to sejre og ni point.

AGF vs OB – Seneste nyt

AGF kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod OB. Med to spillere i karantæne er AGF tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Mikael Anderson og Nicolai Poulsen sidder i straffeboksen.

AGF må stille op uden Kevin Yakob på søndag mod OB, da han døjer med en skade.

OB ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder AGF. Blandt de fraværende spillere i OB-truppen, er Tom Trybull i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Max Ejdum, Hans Christian Bernat og Martin Hansen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med OB, når de drager til Ceres Park.

AGF mod OB – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da AGF og OB senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Ceres Park. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. AGF vandt fire af de seneste fire opgør, mens OB vandt to af de foregående ti kampe.

I fem af de tidligere ti kampe mellem AGF og OB scorede begge hold.

AGF mod OB Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Patrick Mortensen viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og AGF bør bringe ham i spil mod OB. Sidstnævnte ankommer med Bashkim Kadrii, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

AGF vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra OB vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. AGF præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Ceres Park.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens AGF har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har OB et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af AGFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1.7 mål.