AGF mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

AGF agerer værter på Ceres Park for gæsterne fra OB til et opgør i 3F Superliga den kommende søndag.

AGF er nummer 4 med 32 point og en målscore på 25-20, mens OB ligger nummer 8 med 28 point og en målscore på 27-37.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv ni mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

OB er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens OB præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

AGF har vundet ni sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i 3F Superliga.

OB har indtil videre præsteret syv sejre og syv uafgjorte samt syv nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v OB.

  • Der er scoret imod AGF i 13 af de seneste 14 hjemmekampe
  • 8 af AGF’s seneste 10 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • AGF har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe AGF har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af AGF’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 3 af OB’s seneste 4 udekampe havde over 5.5 mål
  • OB scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • 3 af OB’s seneste 4 udekampe havde over 4.5 mål
  • 5 af OB’s seneste 7 udekampe havde over 3.5 mål
  • I de seneste 3 OB kampe, har summen af mål været over 2.5

Form AGF mod OB

AGF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Silkeborg IF. Herefter var de oppe imod AC Horsens i en kamp, der sluttede 2-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Randers FC, som blev nedlagt med 1-2. AGF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

OB har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 4-2 af FC Nordsjælland. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 7-0 til F.C. København, for så at svare igen med en 2-1 sejr over AaB. OB kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede 16 mål og scorede selv otte.

AGF har opnået ti point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt to kampe med en score på 11 mål for og 13 imod. OB vandt en sejre i deres foregående 11 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede ni mål og lukkede 23 ind. Dette indbragte dem syv point.

AGF vs OB – Seneste nyt

OB har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Bashkim Kadrii og Max Fenger bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med OB, når de drager til Ceres Park.

AGF mod OB – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb AGF med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. AGF går til kampen mod OB med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem AGF og OB.

AGF mod OB Spiltips

Det kører udmærket for Patrick Mortensen, som står noteret for 11 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne tre gange i hans seneste seks kampe, så AGF håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod OB på søndag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Patrick Mortensen til at finde vej til netmaskerne her.

AGF vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra OB vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. OB scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens AGF scorede kampens første kasse i fire af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. AGF præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens OB snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af AGFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.