AGF i hadeopgøret mod Randers, der elsker Aarhus

AGF har fordel af hjemmebane på Ceres Park, når Randers FC kommer forbi på mandag til et opgør i 3F Superliga. Med en placering som nummer 3 i tabellen har AGF samlet 36 point efter 20 kampe. På 28 point befinder Randers FC sig rangeret som nummer 5 for lige så mange kampe.

Det er snart nogle runder siden, at Randers FC senest smagte sejrens sødme i 3F Superliga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra AGF.

AGF drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for AGF igennem de seneste ugers kampe. AGF led et 1-0 nederlag mod FC Nordsjælland, hvorefter de vandt en 1-0 sejr mod FC Midtjylland, inden de tabte 2-1 til B 93 i deres foregående tre kampe.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og det mål er bestemt stadig indenfor rækkevidde for AGF.

AGF har hjemme taget 5 sejre i de seneste 6 kampe siden december. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen den kommende mandag.

Randers FC drømmer om at stoppe ringe stime.

End ikke sejren i sidste runde kan dække over, at formen hos Randers FC har været dårlig i den senere tid. i deres seneste tre kampe Randers FC sluttede med en 0-0 uafgjort mod Brondby IF, før de vandt et 2-1 nederlag mod Lyngby Boldklub for så senest at præstere en 3-1 sejr mod Vejle BK .

Evnerne rækker næppe til medaljer, men ser omvendt også alt for gode til en bundstrid, og deres nuværende midterplacering bekræfter forventningerne til Randers FC.

Randers FC har på udebane noteret sig 9 point ud af 18 mulige siden december. En form, der fortæller AGF, at de sandsynligvis kommer på hårdt arbejde på mandag.

AGF vs Randers FC h2h

Head-2-Head

Sidste gang AGF spillede imod Randers FC var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Cepheus Park Randers sluttede 1-1. De foregående kampe mellem disse to har ikke just været spækket med action på målfronten, da 8 af de seneste 10 sluttede under 2.5 mål. Desuden præsterede mindst ét af holdene at holde rent bur i 6 i de seneste 10 kampe. Med en historik der siger 5-5-0 mod AGF i deres seneste dueller i 3F Superliga, kan Randers FC i det mindste nære en vis optimisme i forhold til den kommende kamp.

  • AGF har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • I 6 of 8 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 of 7 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • AGF har ikke indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.
  • Randers FC ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Randers FC ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Randers FC har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Randers FC kampe var antal mål UNDER 3.5.