AGF skal revanchere pokalskuffelse mod Randers

AGF byder velkommen til Randers FC i 3F Superliga på torsdag på Ceres Park. AGF indtager pladsen som nummer 4 i 3F Superliga medaljespillet med 39 point efter 25 kampe. Randers FC er 6 point bagefter som nummer 6 for 25 kampe.

AGF fortsat skidt kørende.

AGF er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at AGF blev smadret af FC Midtjylland i et 4-1 nederlag, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Randers FC for senest at agere den ene part i en 2-2 uafgjort mod Brøndby IF.

AGF har hjemme bare formået at tage 7 point ud af 18 mulige siden februar på Ceres Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp hjemme.

Randers FC drømmer om mere.

Randers FC er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Randers FC blev besejret 4-3 af FC Nordsjælland, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod AGF for senest at agere den ene part i i en kedelig 0-0 kamp med FC Midtjylland.

Formen kunne godt være bedre hos Randers FC og de får brug for masser af kampgejst, hvis de skal forbedre deres nuværede historik, der siger 1 sejr og 2 nederlag i de seneste 6 kampe.

AGF vs Randers FC h2h

Head-2-Head

Uafgjort er blevet en vane

Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem AGF og Randers FC fandt sted i september 2020. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Kampene mellem disse to rivaler har i den seneste tid haft en tendens til at være forholdsvis målfattige, da 8 af de foregående 10 dueller havde færre end tre mål. De har spillet 10 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og Randers FC har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 5 opgør. AGF nappede alle tre point i 0 møde, mens 5 opgør sluttede uafgjort i 3F Superliga.

  • AGF ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • AGF ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AGF har scoret i seneste 7 af 9 kampe.
  • Randers FC ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Randers FC ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Randers FC har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: AGF giver 2.10 for en sejr, uafgjort betaler 3.30 retur, mens Randers FC giver 3.40 på oddset.