AGF mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når AGF tørner sammen med rivaler Randers FC i et derby 3F Superliga på mandag på Ceres Park.

AGF er nummer 6 i tabellen med 17 point efter 12 kampe, mens Randers FC rangerer som nummer 8 med 14 point efter 12 kampe.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hvad målscoring angår, er Randers FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

AGF er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Randers FC har indtil videre præsteret tre sejre og fem uafgjorte samt fire nederlag i 3F Superliga. Randers FC tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • AGF scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • 12 af AGF’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • AGF scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • AGF har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • 6 af AGF’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 11 udekampe
  • I 9 af de seneste 11 udekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af Randers FC’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • Randers FC scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret

Form AGF mod Randers FC

AGF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Viborg FF, hvorefter de opnåede 1-1 mod F.C. København. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-2 i opgøret mod Lyngby Boldklub. AGF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredeseks og lukkede ni mål ind.

Randers FC har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Silkeborg IF med 1-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod FC Midtjylland. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod Brøndby IF. Randers FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv syv.

AGF scorede ni mål og indkasserede fire i deres seneste syv kampe mod hold fra den nederste halvdel af 3F Superliga tabellen. De opnåede 14 point og fire sejre. Randers FC opnåede en sejr og seks point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede syv gange i disse kampe, men lukkede også selv 17 ind.

AGF vs Randers FC – Seneste nyt

AGF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Randers FC. Nicolai Poulsen behøver ikke klæde om, når AGF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Mikkel Duelund, Mads Emil Madsen og Kevin Yakob er blandt de tre spillere, som mangler for AGF den kommende mandag.

Randers FC har en næsten fuld trup til rådighed den kommende mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Edgar Babayan og Frederik Lauenborg bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Randers FC, når de drager til Ceres Park.

AGF mod Randers FC – indbyrdes historik

Randers FC formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod AGF. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da AGF og Randers FC senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Ceres Park. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. AGF vandt fire af de seneste fire opgør, mens Randers FC vandt to af de foregående ti kampe.

I de seneste 4 opgør i 3F Superliga imellem AGF og Randers FC var begge hold på måltavlen. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem AGF og Randers FC fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

AGF mod Randers FC Spiltips

Björn Kopplin virker til at være i anstændig form for Randers FC, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi AGF, som er store favoritter til sejren den kommende mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Tobias Bech, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

AGF høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Randers FC sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fem nederlag. AGF har set fem af deres seneste 10 kampe i Ceres Park gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i otte Randers FCs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. AGF præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Randers FC snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af AGFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Randers FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.