AGF følger op mod Silkeborg

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når AGF byder Silkeborg IF op til dans på fredag på Ceres Park stadion. AGF er placeret som nummer 7 i tabellen med 20 point efter 16 kampe. Silkeborg IF ligger på en placering som nummer 6 i stillingen med 24 point ovenpå deres 16 opgør. 

Bookmakernes odds indikerer, at der er tale om en forholdsvis jævnbyrdig kamp, men AGF vil være fokuserede på stillingen i 3F Superliga. En sejr den kommende fredag vil nemlig se dem hale ind på Silkeborg IF i tabellen. 

Når det kommer til mål, er AGF ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 8 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 6 clean sheets undervejs. 

Silkeborg IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v Silkeborg IF.

  • AGF er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • AGF har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • AGF er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • AGF har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe.
  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Silkeborg IF har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • Silkeborg IF har scoret i seneste 8 af 10 kampe.

Form AGF mod Silkeborg IF

AGF vanskelige at nedbryde.

AGF har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. AGF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod OB, før de nedlage FC Midtjylland med 3-0. Mod F.C. København blev der delt i porten i en 1-1 kamp.
 

Silkeborg IF håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Silkeborg IF igennem de seneste ugers kampe. Silkeborg IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke SønderjyskE med 6-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod F.C. København. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod FC Nordsjælland.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. AGF er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Silkeborg IF giver dig netop nu 3.10 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 32% chance for at slå AGF. Ønsker du at placere dine indsatser på AGF, kan de spilles til 2.15 på oddset.

AGF v Silkeborg IF Indbyrdes historik

Silkeborg IF tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da AGF noterede en sejr på 2-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Silkeborg IF sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Bookmakerne har AGF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.15, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AGF47% chance for at banke Silkeborg IF. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Silkeborg IF udbetaler 3.10 i gevinst på oddset for en sejr. AGF går ind til opgøret med en historik mod Silkeborg IF, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem AGF og Silkeborg IF. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Patrick Mortensen. Han er topscorer for AGF med 3 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe. 

Silkeborg IF krydser til gengæld fingre for, at Nicolai Vallys kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 7 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.