AGF mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

AGF skal op imod Silkeborg IF på torsdag på Ceres Park i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

AGF er placeret som nummer 5 i tabellen i 3F Superliga, da de indtil videre har opnået 38 point til samlingen. Silkeborg IF har opnået 32 point, hvilket placerer dem som nummer 6 efter 29 runder.

Silkeborg IF fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på torsdag. AGF bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Silkeborg IF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 21 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.1 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

AGF er noteret for ni sejre, og har desuden spillet 11 uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i 3F Superliga i denne sæson. AGF tabte deres foregående 4 opgør.

Silkeborg IF kigger på ni sejre, samt fem uafgjorte såvel som 15 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • AGF scorede i 24 af deres seneste 26 hjemmekampe
  • AGF scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • AGF scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe i 3F Superliga
  • AGF har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • AGF har i tabte de seneste 3 kampe i træk i 3F Superliga, hvori begge hold scorede
  • Silkeborg IF har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Silkeborg IF har ikke vundet 14 af 15 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Silkeborg IF har i tabte 4 af de seneste 5 kampe ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i de seneste 10 udekampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 17 af de seneste 19 kampe

Form AGF mod Silkeborg IF

AGF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-3 af FC Nordsjælland, før Silkeborg IF satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Midtjylland, der satte sig igennem med 2-1. AGF gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. AGF var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for syv mål, men indkasserede samtidig ti.

Silkeborg IF har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod F.C. København tabte de 0-3, hvorefter de vandt 1-0 over AGF. De var tilbage i rendestenen med et 4-1 nederlag mod FC Nordsjælland. AGF gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. Silkeborg IF vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede 16 mål ind og scorede selv fire.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de 17 kasser, som AGF indtil videre har præsteret. De indkasserede også 20 selv. Silkeborg IF er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i 3F Superliga. De præsterede beskedne 15 mål på deres rejser, mens de indkasserede 27.

AGF har opnået otte point fra deres seneste 14 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt en kampe med en score på 16 mål for og 31 imod. Silkeborg IF vandt tre sejre i deres foregående 14 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 14 mål og lukkede 30 ind. Dette indbragte dem ti point.

AGF vs Silkeborg IF – Seneste nyt

AGF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende torsdag skal i kamp mod Silkeborg IF. Med tre spillere i karantæne er AGF tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Mikael Anderson, Nicolai Poulsen og Frederik Brandhof sidder i straffeboksen.

Kevin Yakob sidder over for AGF i deres kommende opgave på grund af en skade.

Silkeborg IF har en næsten fuld trup til rådighed på torsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Alexander Lind og Joel Felix bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Silkeborg IF, når de drager til Ceres Park.

AGF mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

Silkeborg IF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod AGF. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da AGF og Silkeborg IF senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Ceres Park. Silkeborg IF vandt fire af deres foregående ti kampe, mens AGF vandt to sejre i ti opgør. Silkeborg IF kan spilles til odds 2.90 hos spilselskaberne.

AGF scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF i 3F Superliga. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem AGF og Silkeborg IF.

AGF mod Silkeborg IF Spiltips

Det kører udmærket for Patrick Mortensen, som står noteret for 12 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne tre gange i hans seneste seks kampe, så AGF håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Silkeborg IF på torsdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Patrick Mortensen til at finde vej til netmaskerne her.

AGF vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Silkeborg IF vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. AGF præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Ceres Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. AGF præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Silkeborg IF snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af AGFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Silkeborg IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.