AGF mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

3F Superliga kampen på Ceres Park den kommende søndag er en duel imellem hjemmeholdet AGF og gæsterne fra Silkeborg IF.

AGF er nummer 4 med 25 point og en målscore på 20-18, mens Silkeborg IF ligger nummer 7 med 24 point og en målscore på 27-28.

Silkeborg IF fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende søndag. AGF bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at AGF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig ti mål imod, et gennemsnit på en pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Silkeborg IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Silkeborg IF præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

AGF er noteret for syv sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Silkeborg IF har indtil videre præsteret syv sejre og tre uafgjorte samt otte nederlag i 3F Superliga. Silkeborg IF indkasserede mindst én kasse i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v Silkeborg IF.

  • Der er scoret imod AGF i de seneste 12 hjemmekampe
  • AGF har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk AGF har spillet, har begge hold scoret
  • AGF har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod AGF i 11 af de seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i de seneste 13 kampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af Silkeborg IF’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • 8 af Silkeborg IF’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 udekampe i træk Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret

Form AGF mod Silkeborg IF

AGF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod FC Nordsjaelland tabte de 0-2, FC Copenhagen også viste sig for stærke i en 0-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor AGF formåede at vinde 0-1 over AaB. AGF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede otte og lukkede ni mål ind.

Silkeborg IF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Randers FC satte de sig igennem med 1-3, før Lyngby Boldklub viste sig for stærke og sejrede 0-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Silkeborg IF gik ned 0-3 mod FC Copenhagen. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Silkeborg IF to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ni og scorede ni mål.

AGF har opnået ni point fra deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt to kampe med en score på ni mål for og ti imod. Silkeborg IF vandt to sejre i deres foregående ti kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 11 mål og lukkede 17 ind. Dette indbragte dem otte point.

AGF vs Silkeborg IF – Seneste nyt

Silkeborg IF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder AGF.

Mark Brink, Mads Kaalund, Gustav Dahl og Niclas Holm Pedersen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Silkeborg IF, når de drager til Ceres Park.

AGF mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Silkeborg IF med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. AGF går til kampen mod Silkeborg IF med en 5-1-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem AGF og Silkeborg IF blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem AGF og Silkeborg IF.

AGF mod Silkeborg IF Spiltips

Patrick Mortensen har tre mål i seks 3F Superliga kampe for AGF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Silkeborg IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Sebastian Joergensen, der har banket fire mål ind i 3F Superliga.

AGF høstede tre point i en af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led fem nederlag i denne serie. Silkeborg IF sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for AGF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Silkeborg IFs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. AGF presterte to mål i gjennomsnitt, mens Silkeborg IF presterte 1.4 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af AGFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1.5 mål.