AGF mod SønderjyskE i 3F Superliga runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

AGF lægger beslag på placeringen som nummer 4 i 3F Superliga med 28 point for deres første 28 kampe. Differencen til SønderjyskE er 8 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 6 i tabellen for 28 kampe.

SønderjyskE går ind til kampen mod AGF på søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Det er ikke sådan, at AGF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

SønderjyskE vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 12 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.2 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v SønderjyskE.

 • AGF har ikke vundet deres seneste 10 kampe
 • Der er scoret imod AGF i 16 af de seneste 18 kampe
 • AGF tabte deres seneste 4 kampe
 • AGF har ikke vundet deres seneste 6 hjemmekampe
 • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe AGF har spillet, har begge hold scoret
 • SønderjyskE har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod SønderjyskE i 13 af de seneste 15 kampe
 • SønderjyskE har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
 • SønderjyskE scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
 • Der er scoret imod SønderjyskE i 6 af de seneste 8 udekampe
 • AGF har har ikke tabt i 13 af 14 seneste kampe mod SønderjyskE
 • I 10 ud af 12 seneste AGF kampe mod SønderjyskE var antallet af mål under 3.5
 • AGF har scorede i 12 af de senest 13 kampe mod SønderjyskE
 • AGF har vandt i de 5 hjemme seneste kampe i træk mod SønderjyskE
 • AGF har har ikke tabt i de 7 hjemme seneste kampe i træk mod SønderjyskE

Form AGF mod SønderjyskE

AGF fortsætter skuffende resultater.

AGF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af SønderjyskE, før OB satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod OB, der satte sig igennem med 1-0.

SønderjyskE fortsat skidt kørende.

Det er alt eller intet for SønderjyskE i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-2 nederlag mod OB, hvortil de svarede igen mod Vejle Boldklub i en 0-3 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-0 mod OB.

AGF v SønderjyskE Indbyrdes historik

SønderjyskE tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-1 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. AGF møder SønderjyskE med en historik imellem klubberne, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem AGF og SønderjyskE. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan AGF og SønderjyskE hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 29. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Ceres Park i vente.

AGF mod SønderjyskE – Hold øje med…

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Frederik Tingager ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. SønderjyskE sætter deres lid til, at Emil Berggreen kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.