AGF går på jagt efter topplaceringerne mod SønderjyskE

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af SønderjyskE på Ceres Park den 21. februar kl. 16:00 i 17. runde i 3F Superliga. Alt andet end hjemmesejr til AGF vil være en overraskelse. AGF indtager pladsen som nummer 3 i 3F Superliga med 29 point efter 16 kampe. SønderjyskE er 5 point bagefter som nummer 6 for 16 kampe.

I deres nuværende form vil AGF sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod SønderjyskE.

AGF inde i god stime.

AGF går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. AGF sikrede sig en 1-0 sejr mod Lyngby Boldklub, hvorefter de vandt en 3-1 sejr mod B 93, inden de spillede 0-0 uafgjort mod OB i deres foregående tre kampe.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og det mål er bestemt stadig indenfor rækkevidde for AGF.

Med 5 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne hjemme som AGF. Yderligere tre point til kontoen ligner nærmest en formalitet den kommende søndag.

SønderjyskE håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for SønderjyskE igennem de seneste ugers kampe. I deres tre foregående kampe led SønderjyskE et 1-0 hjemmenederlag mod Vejle BK, hvorefter de tog en 2-1 sejr mod Fremad Amager i pokalturneringen for senest at lide et 3-2 nederlag mod FC København.

Ikke mange forudså SønderjyskE blande sig i den sjove ende af tabellen, men i nuværende form virker ikke engang Europa udenfor rækkevidde.

SønderjyskE kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 5 udekampe siden november med ind til deres kommende kamp. Selv ude ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for SønderjyskE.

AGF vs SønderjyskE h2h

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da AGF senest mødte SønderjyskE i 3F Superliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Den seneste tids indbyrdes kampe har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 7 af de foregående 10 kampe gik under 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i 3F Superliga har AGF generelt været dominerende mod SønderjyskE, som de har besejret i 60% af kampene.

  • AGF er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • AGF har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • AGF har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • SoenderjyskE har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • SoenderjyskE har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • SoenderjyskE har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk;
  • SoenderjyskE har scoret i de seneste 10 udebane kampe i træk.

AGF er favoritter hos bookmakerne er til at vinde deres kommende kamp. Der er 1.75 på oddset for en hjemmesejr, hvilket svarer til, at spilselskaberne giver AGF 57% chance for en sejr. Ønsker du at placere dit væddemål på uafgjort, kan du få 3.40 på oddset, hvorimod SønderjyskE giver 4.60 gange pengene retur.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.85 på oddset, hvilket svarer til 54% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 1.85 på oddset.

Statistics