AGF kan gøre det til alle gode gange tre mod SønderjyskE

Såvel AGF som SønderjyskE har som minimum kig på at konsolidere deres position den kommende mandag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i 3F Superliga yderligere i deres direkte duel.

Det er sidste sæsons nummer 4 med med 48 point, der byder velkommen til sidste sæsons nummer 8 i denne runde 10 i 3F Superliga. Sidstnævnte lukkede sæsonen med en pointtotal i 3F Superliga, der nåede op på med 44 point.

AGF indtager en plads som nummer 9 i tabellen med 9 point efter 9 kampe. På de 9 runder SønderjyskE har afviklet, har de indsamlet 8 point og ligger nummer 11 i stillingen.

Bookmakerne giver AGF 52% chance for at tage tre point mod SønderjyskE. Det svarer til, at man får 1.92 på oddset for sejr til AGF, mens uafgjort giver 3.40 gange igen. En væddemål på en udesejr til SønderjyskE betaler dig pengene 4.00 gange igen på oddset.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF vs SønderjyskE.

  • AGF er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • AGF har scoret i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AGF har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • SønderjyskE har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • SønderjyskE ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste SønderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • SønderjyskE har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.

Form AGF vs SønderjyskE

AGF drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad AGF, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at AGF præsterede en 2-2 uafgjort mod OB, hvorefter de noterede en 1-0 sejr mod Vejle Boldklub, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-0 sejr mod Silkeborg IF.

SønderjyskE drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad SønderjyskE, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at SønderjyskE præsterede en 5-0 sejr mod Hilleroed, hvorefter de noterede et 2-1 nederlag mod OB, inden deres seneste kamp resulterede i en 1-0 sejr mod Brøndby IF.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. AGF er dog stadig bookmakernes favorit og giver 1.92 på oddset for en sejr.

AGF v SønderjyskE Indbyrdes historik

AGF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i February 2021 i 3F Superliga. AGF går ind til opgøret med en historik mod SønderjyskE, der siger 7-3-0 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem AGF og SønderjyskE. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Hold øje med…

Hold øje med Eric Kahl når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for AGF, mens sæsontotalen læser 2 kasser lige nu.

Daniel Prosser har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for SønderjyskE, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 2 mål.