AGF mod Vejle Boldklub i 3F Superliga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

AGF har fordel af hjemmebane på Ceres Park, når Vejle Boldklub kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga.

Med en placering som nummer 2 i stillingen har AGF samlet 26 point efter 22 kampe. På 16 point befinder Vejle Boldklub sig rangeret som nummer 5 for 22 afviklede kampe.

De går ind til kampen på Ceres Park som favoritter, og AGF har udsigt til at skabe lidt afstand til Vejle Boldklub i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Det er ikke sådan, at AGF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Vejle Boldklub ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v Vejle Boldklub.

 • AGF scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
 • I de seneste 7 kampe i træk AGF har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod AGF i 11 af de seneste 12 kampe
 • Vejle Boldklub har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste udekampe
 • Vejle Boldklub ikke scoret i deres seneste 5 udekampe
 • Vejle Boldklub har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • I 9 af de seneste 11 kampe AGF har spillet mod Vejle Boldklub har begge hold scoret
 • AGF har har ikke tabt i 14 af 16 seneste kampe mod Vejle Boldklub
 • AGF har scorede i 15 af de senest 17 kampe mod Vejle Boldklub
 • I 8 ud af 10 seneste AGF hjemmekampe mod Vejle Boldklub var antallet af mål under 3.5
 • AGF har scoret imod i 9 af de senest 11 kampe mod Vejle Boldklub

Form AGF mod Vejle Boldklub

AGF drømmer om at stoppe ringe stime.

Det er ikke helt skidt for AGF, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 3-2 mod FC Nordsjælland, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Brøndby IF. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod Viborg FF.

Vejle Boldklub inde i god stime.

Vejle Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med AaB sluttede 0-0, hvorpå et 2-0 nederlag mod Viborg FF fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da OB blev nedlagt med 2-0.

AGF v Vejle Boldklub Indbyrdes historik

Vejle Boldklub sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 3-2 tilbage i februar 2022 i 3F Superliga. AGF møder Vejle Boldklub med en historik imellem klubberne, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem AGF og Vejle Boldklub. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan AGF og Vejle Boldklub hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Ceres Park i vente.

AGF mod Vejle Boldklub – Formstærke spillere

Patrick Mortensen har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. AGF satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Vejle Boldklub kigger til gengæld mod Arbnor Mucolli i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.