AGF mod Vejle Boldklub i 3F Superliga runde 8 – optakt, odds og spilfiduser

AGF er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Ceres Park på søndag. Gæsterne fra Vejle Boldklub ankommer ikke med en formkurve i 3F Superliga, som på nogen måde kan matche favoritternes. 

AGF lægger beslag på placeringen som nummer 11 i 3F Superliga med 3 point for deres første 7 kampe. Differencen til Vejle Boldklub er 2 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 12 i tabellen for 7 kampe. 

Bookmakerne giver AGF59% chance for at tage tre point mod Vejle Boldklub. Det svarer til, at man får 1.70 på oddset for sejr til AGF, mens aufgjort giver 3.85 gange igen. En væddemål på en udesejr til Vejle Boldklub betaler dig pengene 4.60 gange igen på oddset.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF vs Vejle Boldklub.

  • AGF ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • AGF ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • AGF har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • AGF har scoret i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk.
  • Vejle Boldklub har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 10 kampe i træk;
  • Vejle Boldklub har tabt i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk.

Form AGF vs Vejle Boldklub

AGF er desperate efter point.

AGF er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at AGF præsterede et 3-1 nederlag mod F.C. København, hvorefter de noterede et 2-0 nederlag mod Viborg FF, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-2 uafgjort mod OB.

Vejle Boldklub fanget i stime af nederlag.

Vejle Boldklub er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Vejle Boldklub præsterede et 1-0 nederlag mod AaB, hvorefter de noterede et 3-1 nederlag mod FC Nordsjælland, inden deres seneste kamp resulterede i et 4-0 nederlag mod F.C. København.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. AGF er dog stadig bookmakernes favorit og giver 1.70 på oddset for en sejr.

AGF v Vejle Boldklub Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da AGF og Vejle Boldklub senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Ceres Park. AGF møder Vejle Boldklub med en historik imellem klubberne, der siger 4-5-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem AGF og Vejle Boldklub. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

Hold øje med Eric Kahl når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for AGF, mens sæsontotalen læser 2 kasser lige nu. 

Denis Kolinger har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Vejle Boldklub, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 1 mål.