AGF mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vejle Boldklub gæster Ceres Park den kommende søndag til et 3F Superliga opgør mod hjemmeholdet AGF.

De lukkede sidste sæson som nummer 3 i stillingen, og AGF forbereder sig nu på at åbne den nye sæson mod Vejle Boldklub. Sidstnævnte er atter engang rykket op til en ny sæson i 3F Superliga.

Vi forventer at se en dedikeret indsats fra både AGF og Vejle Boldklub, for at starte en ny sæson med et nederlag er et uønsket udfald for enhver spiller.

AGF er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Ceres Park nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v Vejle Boldklub.

  • AGF har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • AGF scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • AGF har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • AGF scorede i 11 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • 9 af AGF’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 11 Vejle Boldklub udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 11 Vejle Boldklub udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Vejle Boldklub har ikke tabt deres seneste 12 kampe
  • Vejle Boldklub har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste udekampe
  • 12 af Vejle Boldklub’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål

Form AGF mod Vejle Boldklub

AGF prøvede lidt af hvert i deres sidste tre kampe i den gamle sæson, som indbragte fire point. Mod F.C. København gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 4-3. De revancherede de med en sejr på 1-3 over Randers FC, inden de senest spillede 3-3 mod Brøndby IF. AGF går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top tre, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. AGF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort fire gange og tabte nul, mens de scorede ni og lukkede fem mål ind.

Vejle Boldklub var godt kørende i deres sidste tre kampe i den gamle sæson. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Naestved, der blev nedlagt 3-1. Herefter spillede de 1-1 mod FC Helsingoer, hvorpå Vendsyssel FF blev besejret 4-3. AGF går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top tre, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. Vejle Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv fem.

AGF vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

AGF mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Vejle Boldklub vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på søndag. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. AGF vandt fire af de seneste fire opgør, mens Vejle Boldklub vandt to af de foregående ti kampe. Der er odds 1.61 på en sejr til hjemmeholdet.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem AGF og Vejle Boldklub var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

AGF mod Vejle Boldklub Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Patrick Mortensen viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og AGF bør bringe ham i spil mod Vejle Boldklub. Sidstnævnte ankommer med Luka Djordjevic, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

AGF vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Vejle Boldklub vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fem sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Vejle Boldklub præsterede yderst acceptable fem clean sheets i deres seneste 10 udekampe. AGF holdt rent bur i fire af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. AGF præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Vejle Boldklub landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af AGFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede to mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Vejle Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.