AGF mod Viborg FF i 3F Superliga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

AGF har fordel af hjemmebane på Ceres Park, når Viborg FF kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga.

Efter 21 kampe afviklet er AGF placeret nummer 8 i stillingen med 25 point. Der er 1 points forskel til Viborg FF, der som nummer 7 har samlet 26 point sammen.

Halvvejs inde i sæsonen står AGF et godt stykke fra deres egen og andres målsætninger. De vil håbe på, at et godt resultat i deres kommende knald mod Viborg FF kan være startskuddet til en god stime.

Når det kommer til mål, er AGF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Viborg FF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v Viborg FF.

  • AGF tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
  • AGF har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Viborg FF scorede i 48 af deres seneste 49 udekampe
  • I 17 af de seneste 18 udekampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Viborg FF i 17 af de seneste 18 udekampe
  • I 14 ud af 16 seneste AGF kampe mod Viborg FF var antallet af mål under 3.5
  • AGF har scorede i 9 af de senest 11 hjemmekampe mod Viborg FF
  • AGF har vandt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Viborg FF
  • AGF har har ikke tabt i 6 af 7 seneste kampe mod Viborg FF
  • AGF har scoret imod i 7 af de senest 9 kampe mod Viborg FF

Form AGF mod Viborg FF

AGF drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer AGF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-2 og 2-3 mod Vejle Boldklub og FC Nordsjælland. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Brøndby IF.

Viborg FF drømmer om mere.

Viborg FF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-2 af F.C. København. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-1 til FC Midtjylland, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Vejle Boldklub.

AGF v Viborg FF Indbyrdes historik

Viborg FF tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-0 tilbage i August 2021 i 3F Superliga. AGF går ind til opgøret med en historik mod Viborg FF, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem AGF og Viborg FF var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan AGF og Viborg FF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Ceres Park i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Patrick Mortensen, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe i alle turneringer for AGF, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Jay-Roy Grot har stået det rette sted 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Viborg FF, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.