AGF skal rejse sig fra øretæve når AaB kommer til Aarhus

Såvel AGF som AaB har som minimum kig på at konsolidere deres position på mandag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i 3F Superliga yderligere i deres direkte duel.

AGF indtager en plads som nummer 9 i tabellen med 12 point efter 11 kampe. På de 11 runder AaB har afviklet, har de indsamlet 21 point og ligger nummer 3 i stillingen.

AGF har brug for en sejr på mandag for at lukke afstanden til AaB i stillingen i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF vs AaB.

  • AGF er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • AGF har scoret i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AGF har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • AaB har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • AaB har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 4 of 6 seneste AaB kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste AaB kampe var antal mål OVER 3.5.

Form AGF vs AaB

AGF inde i god stime.

AGF vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe formåede AGF først at banke BK Frem med 3-0. Herefter nedlagde de også SønderjyskE med 1-0, inden stimen stoppede mod FC Midtjylland, der vandt en 4-0 sejr.

AaB i fantastisk form.

AaB ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. I deres seneste tre kampe formåede AaB først at banke Lyngby med 4-0. Herefter tabte de 2-1 i udekampen mod Brøndby, inden de nedlagde SønderjyskE med 4-0.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter AaB stadig af en smule mere værdi på oddset end AGF. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 2.50, hvorimod udesejren giver 2.75 på oddset.

AGF v AaB Indbyrdes historik

AaB vandt 2-0 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Aalborg Portland Park i august 2021 i 3F Superliga. Bookmakerne har AGF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.50, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AGF 40% chance for at banke AaB. En pointdeling betaler 3.35 i gevinst på oddset, hvor imod AaB udbetaler 2.75 i gevinst på oddset for en sejr. AGF møder AaB med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem AGF og AaB. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Eric Kahl. Han er topscorer for AGF med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

AaB krydser til gengæld fingre for, at Iver Fossum kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 5 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.