AGF skal stå imod FC Midtjyllands Europa-helte

Begge klubbers placering i midten af 3F Superliga antyder en jævnbyrdig kamp, når AGF på Ceres Park får besøg af FC Midtjylland. Med en placering som nummer 8 i stillingen har AGF samlet 16 point efter 14 kampe. På 34 point befinder FC Midtjylland sig rangeret som nummer 1 for 14 afviklede kampe. AGF har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til FC Midtjylland i stillingen i 3F Superliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet. 

Når det kommer til mål, er AGF ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs. 

FC Midtjylland rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 7 gange, eller 0.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede 6 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF vs FC Midtjylland.

  • AGF har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • AGF er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AGF har scoret i de seneste 14 hjemmebane kampe i træk.
  • FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 23 af 25 kampe.

Form AGF mod FC Midtjylland

AGF drømmer om mere.

AGF har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Det er ikke helt skidt for AGF, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 1-0 mod Randers FC, hvorefter de nappede point via 0-0 mod SønderjyskE. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 0-0 mod OB.

FC Midtjylland inde i god stime.

FC Midtjylland går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. FC Midtjylland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod AaB, før de bankede Randers FC med 1-3. Senest blev Røde Stjerne nedlagt i en 0-1 sejr.

AGF v FC Midtjylland Indbyrdes historik

FC Midtjylland vandt de seneste to kampe mod AGF i 3F Superliga med yderst komfortable cifre. En øretæve på 4-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 4-0. Bookmakerne har AGF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AGF27% chance for at banke FC Midtjylland. En pointdeling betaler 3.45 i gevinst på oddset, hvor imod FC Midtjylland udbetaler 1.97 i gevinst på oddset for en sejr. AGF går ind til opgøret med en historik mod FC Midtjylland, der siger 4-0-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem AGF og FC Midtjylland bød 8 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Eric Kahl. Han har vist flaget for AGF med 2 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

FC Midtjylland har til gengæld forhåbninger om, at Junior Brumado kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.