AGF vs AC Horsens – Optakt, bedste Odds og gode tips

AGF agerer værter for AC Horsens når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i 3F Superliga den kommende fredag på AGF’s stadion.

Nøjagtig fire points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på AGF’s stadion.

AC Horsens fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende fredag. AGF bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Når det kommer til mål, er AGF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum ti mål imod. Det svarer til et gennemsnit på en pr. kamp med to clean sheets undervejs.

AC Horsens har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende fredag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 20 mål imod. Det kaster et gennemsnit på to af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

AGF er noteret for syv sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

AC Horsens kigger på seks sejre, samt fire uafgjorte såvel som ni nederlag i 3F Superliga. AC Horsens lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v AC Horsens.

  • Der er scoret imod AGF i de seneste 12 hjemmekampe
  • AGF har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk AGF har spillet, har begge hold scoret
  • AGF har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod AGF i 11 af de seneste 13 kampe
  • 13 af AC Horsens’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod AC Horsens i 11 af de seneste 12 udekampe
  • AC Horsens scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 12 af de seneste 14 kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe AC Horsens har spillet, har begge hold scoret

Form AGF mod AC Horsens

AGF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod F.C. København gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-2. De revancherede de med en sejr på 0-1 over AaB, inden de senest spillede 1-1 mod Silkeborg IF. AGF præsterede kun én sølle sejr på AGF’s stadion af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede otte mål og lukkede ti ind.

AC Horsens har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 3-3 mod OB, hvorefter de mod Brøndby IF tabte 5-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Viborg FF, der vandt 0-3. AC Horsens formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede nul uafgjorte og tabte seks, hvori de indkasserede 14 og scorede fem mål.

AC Horsens opnåede fire sejre og 13 point i de seneste ti kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 14 gange i disse kampe, men lukkede også selv 15 ind.

AGF vs AC Horsens – Seneste nyt

AC Horsens ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på fredag møder AGF. Aron Sigurdarson og Alexander Ludwig er ikke tilgængelige for AC Horsens den kommende fredag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Matej Delac rejser ikke med AC Horsens til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

AGF mod AC Horsens – indbyrdes historik

AGF har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod AC Horsens. I det seneste opgør mellem disse to løb AC Horsens med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. AGF vandt otte opgør, mens AC Horsens sejrede to gange. En hjemmesejr giver odds 1.80 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 4.00.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem AGF og AC Horsens blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset otte gange i de seneste ti kampe mellem AGF og AC Horsens. Begge hold var på tavlen syv gange i deres seneste 10 møder.

AGF mod AC Horsens Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Patrick Mortensen viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og AGF bør bringe ham i spil mod AC Horsens. Sidstnævnte ankommer med Aron Sigurdarson, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

AGF høstede tre point i en af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led fire nederlag i denne serie. AC Horsens sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt syv nederlag. Målene flyder rimeligt frit for AGF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af AC Horsenss seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. AGF formåede at score to mål i snit, hvorimod AC Horsens snittede 1.1 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst syv gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af AGFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som AC Horsens spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.