AGF vs FC Nordsjælland – Spilfiduser, Optakt og Odds

AGF skal op imod FC Nordsjælland på søndag på Ceres Park i medaljespillet i 3F Superliga. AGF har spillet sig ind i titelkampen og kan lukke hullet til førstepladsen med en sejr søndag aften.

AGF er nummer 3 med 46 point og en målscore på 32-22, mens FC Nordsjælland ligger nummer 1 med 50 point og en målscore på 45-28.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv fire mål. Det er 0.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur seks gange.

FC Nordsjælland er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens FC Nordsjælland præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

AGF har vundet 13 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i 3F Superliga.

FC Nordsjælland kigger på 14 sejre, samt otte uafgjorte såvel som seks nederlag i 3F Superliga. FC Nordsjælland indkasserede mindst én kasse i deres seneste 12 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v FC Nordsjælland.

  • I de seneste 12 AGF kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 10 af AGF’s seneste 12 kampe havde under 2.5 mål
  • 12 af AGF’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • AGF har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • AGF har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i de seneste 11 kampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • 13 af FC Nordsjælland’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 udekampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret

Form AGF mod FC Nordsjælland

AGF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod F.C. København. Herefter var de oppe imod FC Nordsjælland i en kamp, der sluttede 0-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Viborg FF, som blev nedlagt med 3-0. AGF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede ottemål, men lukkede også to ind.

FC Nordsjælland har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-1 af AGF. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 5-3 til F.C. København, for så at svare igen med en 3-2 sejr over F.C. København. FC Nordsjælland formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede tre uafgjorte og tabte tre, hvori de indkasserede otte og scorede fem mål.

AGF opnåede 15 point fra deres foregående ti kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fire sejre med 12 mål scoret og ni indkasseret. FC Nordsjælland opnåede fire sejre og 15 point i de seneste ti kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 14 gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind.

AGF vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

AGF mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

AGF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland. I det seneste opgør mellem disse to løb AGF med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. FC Nordsjælland vandt fire af deres foregående ti kampe, mens AGF vandt to sejre i ti opgør. FC Nordsjælland kan spilles til odds 2.90 hos spilselskaberne.

AGF scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland i 3F Superliga. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem AGF og FC Nordsjælland.

AGF mod FC Nordsjælland Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Patrick Mortensen, der viser god form for AGF. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod FC Nordsjælland.Gæsterne krydser fingre for Martin Frese til at score igen efter to 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

AGF var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fem gange. De led også en nederlag i denne serie. FC Nordsjælland sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for AGF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af FC Nordsjællands seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i fem kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. AGF opererer med et snit på 1.3 mål i disse dueller, mens FC Nordsjælland ligger på 1.5 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i to af AGFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.