AGF vs Randers FC – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er optræk til endnu et spændende opgør i 3F Superliga, når AGF tager imod Randers FC på Ceres Park den kommende mandag.

AGF er nummer 4 med 35 point og en målscore på 26-20, mens Randers FC ligger nummer 5 med 32 point og en målscore på 28-30.

Med tre sejre i træk er AGF klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Randers FC, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv otte mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Randers FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

AGF er noteret for ti sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson. AGF tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Randers FC har indtil videre præsteret otte sejre og otte uafgjorte samt seks nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v Randers FC.

  • 9 af AGF’s seneste 11 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod AGF i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
  • 9 af AGF’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • AGF var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • AGF scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • Randers FC har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 8 af Randers FC’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Randers FC scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
  • Randers FC scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • Randers FC har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe

Form AGF mod Randers FC

AGF er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende mandag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev AC Horsens nedlagt 2-0, hvorefter det blev 1-2 mod Randers FC. Senest måtte også OB bøje sig i et 1-0 nederlag. AGF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredeseks og lukkede seks mål ind.

Randers FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Viborg FF sluttede 2-2, hvorpå et 1-2 nederlag mod AGF fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da AaB blev nedlagt med 0-1. Randers FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv otte.

AGF opnåede fem point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med syv mål scoret og ni indkasseret. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede Randers FC sig syv point og to sejre. De indkasserede ti mål, mens de selv scorede syv gange.

AGF vs Randers FC – Seneste nyt

Randers FC har en næsten fuld trup til rådighed den kommende mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Randers FC-truppen, er Frederik Lauenborg i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Patrik Carlgren rejser ikke med Randers FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

AGF mod Randers FC – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb AGF med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på mandag. AGF går til kampen mod Randers FC med en 3-4-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem AGF og Randers FC fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

AGF mod Randers FC Spiltips

Det kører udmærket for Patrick Mortensen, som står noteret for 12 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne tre gange i hans seneste seks kampe, så AGF håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Randers FC på mandag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Patrick Mortensen til at finde vej til netmaskerne her.

AGF høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Randers FC sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Randers FC tre sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. AGF præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Randers FC snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af AGFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Randers FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.