AGF vs Silkeborg IF – Spilfiduser, Optakt og Odds

AGF skal op imod Silkeborg IF på Ceres Park den kommende søndag i en spændende 3F Superliga duel.

AGF er nummer 3 i tabellen med seks point efter tre kampe, mens Silkeborg IF rangerer som nummer 9 med tre point efter tre kampe.

AGF har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fem gange.

Silkeborg IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Silkeborg IF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

AGF scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

  • AGF scorede i 16 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • AGF scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • AGF har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • 8 af AGF’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe AGF har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af Silkeborg IF’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Silkeborg IF’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Silkeborg IF scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 8 af de seneste 10 udekampe

Form AGF mod Silkeborg IF

AGF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-3 til FC Nordsjælland. De svarede stærkt igen mod Club Bruges, som blev slået 1-0, før de sejrede 0-2 over Hvidovre IF. Det er nok for meget at forlange en titel af AGF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. AGF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scoredeni og lukkede syv mål ind.

Silkeborg IF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af Brøndby IF. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-0 til FC Midtjylland, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Vejle Boldklub. En placering i den øvre halvdel af tabellen er den ultimative drøm for Silkeborg IF, men en mere realistisk målsætning er nok bare at redde en ny sæson i 3F Superliga. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Silkeborg IF to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede otte og scorede tre mål.

AGF vs Silkeborg IF – Seneste nyt

Silkeborg IF har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Mark Brink og Niclas Holm Pedersen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Silkeborg IF, når de drager til Ceres Park.

AGF mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da AGF og Silkeborg IF senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Ceres Park. AGF går til kampen mod Silkeborg IF med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem AGF og Silkeborg IF blev der scoret højst to mål. Begge hold på måltavlen kom ud otte gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem AGF og Silkeborg IF.

AGF mod Silkeborg IF Spiltips

Søren Tengstedt virker til at være i anstændig form for Silkeborg IF, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi AGF, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Patrick Mortensen, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

AGF høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Silkeborg IF sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for AGF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Silkeborg IFs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. AGF presterte 1.9 mål i gjennomsnitt, mens Silkeborg IF presterte 1.5 mål i snitt. Begge lag skåret otte gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af AGFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Silkeborg IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.