AGF vs Viborg FF – Spilfiduser, Optakt og Odds

AGF agerer værter på Ceres Park for gæsterne fra Viborg FF til et opgør i 3F Superliga den kommende søndag.

AGF er nummer 4 med 43 point og en målscore på 29-22, mens Viborg FF ligger nummer 3 i medaljespillet med 46 point og en målscore på 40-29.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv fire mål. Det er 0.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur seks gange.

Viborg FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Viborg FF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

AGF har vundet 12 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Viborg FF kigger på 13 sejre, samt syv uafgjorte såvel som syv nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v Viborg FF.

  • I de seneste 10 AGF kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 11 af AGF’s seneste 13 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 9 af AGF’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • 11 af AGF’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 AGF kampe, har summen af mål været under 1.5
  • 11 af Viborg FF’s seneste 13 udekampe havde over 2.5 mål
  • Viborg FF scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • 10 af Viborg FF’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Viborg FF’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 3 af Viborg FF’s seneste 4 kampe havde under 1.5 mål

Form AGF mod Viborg FF

AGF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Brøndby IF, hvorefter de opnåede 0-0 mod F.C. København. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-1 i opgøret mod FC Nordsjælland. AGF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede fem og lukkede fire mål ind.

Viborg FF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til F.C. København. De svarede stærkt igen mod FC Nordsjælland, som blev slået 1-0, før de sejrede 3-1 over Randers FC. Viborg FF præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i 3F Superliga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 12 mål i kassen, mens de indkasserede fem.

AGF har opnået 27 point fra deres seneste 19 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt syv kampe med en score på 19 mål for og 17 imod. Viborg FF scorede 23 mål og lukkede 23 ind i deres seneste 19 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem seks sejre og 24 point.

AGF vs Viborg FF – Seneste nyt

Viborg FF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder AGF. Blandt de fraværende spillere i Viborg FF-truppen, er Mads Lauritsen i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich og Marokhy Ndione bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Viborg FF, når de drager til Ceres Park.

AGF mod Viborg FF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb AGF med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. AGF går til kampen mod Viborg FF med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem AGF og Viborg FF fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

AGF mod Viborg FF Spiltips

Hold godt øje med Patrick Mortensen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for AGF. For gæsterne præsterede Elias Achouri to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

AGF var i stand til at vinde tre af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fem gange. De led også to nederlag i denne serie. Viborg FF sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for AGF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Viborg FFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. AGF præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Viborg FF snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i en af AGFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.