AIK mod Malmo FF i Allsvenskan runde 16 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Friends Arena på søndag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Malmo FF som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod AIK.

AIK ligger nummer 14 med point mens Malmo FF ligger nummer 3 med point.

AIK har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Malmo FF i stillingen i Allsvenskan. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

AIK kommer til deres næste Allsvenskan kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Malmo FF ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de 11 mål ind, eller 1.1 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for AIK v Malmo FF.

 • 20 af AIK’s seneste 22 kampe havde under 3.5 mål
 • 11 af AIK’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
 • I 7 af de seneste 9 kampe AIK har spillet, har begge hold scoret
 • I de seneste 4 hjemmekampe i træk AIK har spillet, har begge hold scoret
 • AIK har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Malmö FF scorede i 22 af deres seneste 24 udekampe
 • Malmö FF scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • 10 af Malmö FF’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
 • Malmö FF har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • Malmö FF vandt 5 af 6 af deres seneste udekampe
 • AIK har har ikke vundet i 19 af 21 seneste kampe mod Malmö FF
 • I 15 ud af 17 seneste AIK kampe mod Malmö FF var antallet af mål under 3.5
 • I 13 ud af 15 seneste AIK hjemmekampe mod Malmö FF var antallet af mål under 3.5
 • I 6 ud af 7 seneste AIK hjemmekampe mod Malmö FF var antallet af mål under 2.5
 • AIK har har ikke tabt i 7 af 8 seneste hjemmekampe mod Malmö FF

Form AIK mod Malmo FF

AIK håber på yderligere point til samlingen.

AIK har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Brommapojkarna med 0-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Häcken. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over Varbergs BoIS FC.

Malmo FF drømmer om mere.

Malmo FF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Sirius satte de sig igennem med 3-0, før Mjallby viste sig for stærke og sejrede 1-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Malmo FF gik ned 2-0 mod Djurgården.

AIK vs Malmo FF – Seneste nyt Malmo FF har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Pontus Jansson og Niklas Moisander bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Malmo FF, når de drager til Friends Arena.

AIK mod Malmo FF – indbyrdes historik

AIK møder Malmo FF med en historik imellem klubberne, der siger 1-5-4 for deres seneste ti kampe i Allsvenskan. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset tre gange i de seneste ti kampe mellem AIK og Malmo FF. Begge parter fandt vej til netmaskerne i fire af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Allsvenskan

Tabellen i Allsvenskan giver os et overblik over, hvordan AIK og Malmo FF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Friends Arena i vente.

Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Malmo FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.

AIK mod Malmo FF – Formstærke spillere

Med to mål i de seneste seks kampe har Mads Doehr Thychosen været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Malmo FF. Hos gæsterne går Sebastian Nanasi efter at føje yderligere til hans samling af fem mål i hans seneste kampe.