AIK mod Mjallby i Allsvenskan runde 12 – optakt, odds og spilfiduser

Titeljagtende AIK har tanket selvtillid i bundter med deres seneste resultater, og Mjallby kommer sandsynligvis til at agere slagtekvæg på lørdag. Formen hos dem er ringe, og favoritterne bør ikke smide point på Friends Arena.

AIK er placeret som nummer 2 i tabellen med 24 point efter 12 kampe. Mjallby ligger på en placering som nummer 9 i stillingen med 16 point ovenpå deres 12 opgør.

Mjallby går ind til kampen mod AIK den kommende lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Allsvenskan. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

AIK kommer til deres næste Allsvenskan kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 10 mål. Det er 1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 5 gange.

Mjallby vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 10 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for AIK v Mjallby.

 • AIK scorede i 35 af deres seneste 37 hjemmekampe
 • AIK har ikke tabt deres seneste 14 hjemmekampe
 • AIK scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
 • I de seneste 6 kampe i træk AIK har spillet, har begge hold scoret
 • AIK har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe
 • Mjallby har ikke vundet deres seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod Mjallby i de seneste 6 kampe
 • Mjallby har ikke vundet deres seneste 4 udekampe
 • Mjallby har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Mjallby har spillet, har begge hold scoret
 • AIK har har ikke tabt i 12 af 14 seneste kampe mod Mjallby
 • AIK har har ikke tabt i de 7 hjemme seneste kampe i træk mod Mjallby
 • I 6 ud af 7 seneste AIK hjemmekampe mod Mjallby var antallet af mål under 3.5
 • AIK har har ikke vundet i 4 af 5 seneste kampe mod Mjallby
 • AIK har scorede i de seneste 3 hjemmekampe i træk de har spillet mod Mjallby

Form AIK mod Mjallby

AIK drømmer om mere.

AIK går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Sirius, før de nedlagde Helsingborg med 1-2. Mod Degerfors blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

Mjallby drømmer om at stoppe ringe stime.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Mjallby, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-0 mod GIF Sundsvall, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Kalmar FF. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod IFK Norrkoping.

 

AIK v Mjallby Indbyrdes historik

Hverken AIK eller Mjallby formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Allsvenskan. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har AIK som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.45, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AIK 69% chance for at banke Mjallby. En pointdeling betaler 4.15 i gevinst på oddset, hvor imod Mjallby udbetaler 7.17 i gevinst på oddset for en sejr. AIK går ind til opgøret med en historik mod Mjallby, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i Allsvenskan. I de foregående 10 kampe mellem AIK og Mjallby bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i Allsvenskan

Tabellen i Allsvenskan giver os et overblik over, hvordan AIK og Mjallby hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 12. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Friends Arena i vente.

AIK mod Mjallby – Hold øje med…

Silas Nwankwo virker til at være i anstændig form for Mjallby, da han var på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe i Allsvenskan. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi AIK, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Sebastian Larsson, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.