Ajax lader sig ikke ryste

Det er blevet tid til tredje kamp i efterårets gruppespil i Champions League, og tirsdag aften har FC Midtjylland besøg af Ajax Amsterdam på MCH Arena til et opgør, som dommer Bobby Madden fløjter igang kl. 21.00.

FC Midtjylland kommer ind til opgaven på ryggen af en ordentlig sviner hos FC Nordsjælland, der for alvor kørte “ulvene” over. Forud var der dog ikke mange fingre at pege ad formen og et udfald var nærmest uundgåeligt, deres hårde kamp-program taget i betragtning. Ajax kommer fra en ny storsejr i Æresdivisionen, men jagter også stadig deres første sejr i årets gruppespil.

Netmaskerne har været på overarbejde i FC Midtjyllands seneste kampe. Udekampen mod Liverpool, som de tabte 2-0, er den eneste af deres seneste syv, som ikke havde over 3.5 mål, mens Ajaxs kampe mere eller mindre altid er målrige, når bare de ikke også møder Liverpool!

Ajax har en decideret fremragende udebane-historik i Europa i disse tider og er uden nederlag i deres 16 kampe på fremmed græs. 16! Vi ser dem ikke som svækkede for alvor til aftenens duel og spiller hollandsk sejr i målrig kamp.

Flere interessante tips