Sidste chance for FC Midtjylland

På den ene side står Ajax Amsterdam, en klub med nogle af de stolteste traditioner i fodboldens kongeklasse. På en anden side står FC Midtjylland, debutanter i Champions League-sammenhæng. Sergei Karasev er dommer og fløjter kampen igang kl. 21.00. Skal FC Midtjylland nå at spille med om noget i gruppespillet, er det en kamp, som skal give tre point, men hjemmeholdet er kæmpe-favoritter til odds 1.30 for et spil på et-tallet. En udesejr giver odds 9.50.

Ajax kommer blæsende ind til kampen i fornem form. Amsterdammerne har nappet fire sejre i træk, og scorede 15 mål i processen. I deres seneste tre hjemmekampe i den hollanske liga scorede de fem mål i hver! Formen er også godkendt hos FC Midtjylland, der rejser til Holland med tre sejre i træk, blandt andet over FCK og AGF, sølv- og bronzevinderne i sidste sæson af Superligaen.

Snakker vi den hollandske liga vælter det ind med mål i Ajax’ kampe. I Superligaen vælter det ind med mål i FC Midtjyllands kampe. For begge parters vedkommende er to af deres første tre gruppekampe gået over 2.5 mål Det er svært at tro, at det kan blive et nyt nederlag på 1-0 til Ajax.

Champions League har været en stor mundfuld for FC Midtjylland, og efter nederlag i den omvendte kamp har vi svært ved at finde belæg for at gå imod Ajax. Ikke mindst når de kunne vinde udekampen, trods den kaotiske optakt. Vi er dog sikre på, at FCM vil spille deres chance, og vi så mod Liverpool på udebane, at de nok skal komme frem til scoringsmuligheder. Dem kikser de ikke i Amsterdam, men vi hælder stadig samtidig til hjemmesejren.

Hvis du tror mest på en Ajax sejr har Unibet & Come-On de højeste odds – er du derimod overbevist om en udesejr til FC Midtjylland leveres de højeste odds af Mr. Green og Leo Vegas.

Flere interessante tips