Ajax mod Liverpool Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Ajax skal op imod Liverpool på onsdag i en duel på Johan Cruijff ArenA. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Ajax oser af selvtillid inden deres kamp den kommende onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Ajax præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 19 mål, et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Liverpool rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Ajax mod Liverpool Optakt

Ajax har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-2 til SSC Napoli. De svarede stærkt igen mod Excelsior, som blev slået 7-1, før de sejrede 1-4 over RKC Waalwijk. Ajax vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Champions League, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 2 nederlag. De scorede 15 mål og lukkede 9.

I deres seneste tre kampe formåede Liverpool først at banke Manchester City med 1-0. Herefter nedlagde de også West Ham med 1-0, inden stimen stoppede mod Nottingham F., der vandt en 1-0 sejr. Liverpool har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Champions League, der indbragte fem sejre, 0 draws og 1 defeat. De scorede 18 mål og indkasserede 9 på deres vej.

Med de resultater Liverpool har noteret sig på det seneste, bliver de også vores valg til at nappe endnu en sejr, når næste offer i rækken ligner Ajax.

Facts og finurligheder for Ajax v Liverpool.

 • Ajax scorede i 51 af deres seneste 52 kampe
 • Ajax scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe
 • I de seneste 6 kampe i træk Ajax har spillet, har begge hold scoret
 • Ajax har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Ajax i de seneste 6 kampe
 • Liverpool scorede i 23 af deres seneste 25 udekampe
 • Liverpool scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
 • I 5 af de seneste 6 udekampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Liverpool i 10 af de seneste 12 udekampe
 • Ajax har tabte i de 3 seneste kampe i træk mod Liverpool
 • I de seneste 3 Ajax kampe mod Liverpool var summen af mål under 3.5
 • Ajax har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Liverpool
 • Ajax har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Liverpool

Ajax vs Liverpool – Seneste nyt

Det er navne som Thiago Alcántara, Darwin Nunez, Ibrahima Konaté, Diogo Jota, Joel Matip, Luis Diaz, Arthur og Naby Keita, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Johan Cruijff ArenA.

Ajax mod Liverpool – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Ajax ser Liverpool uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Liverpool vandt 3 af deres foregående 3 kampe, mens Ajax vandt 0 sejre i 3 opgør. Liverpool kan spilles til odds 1.85 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 3 kampe mellem Ajax og Liverpool.

Ajax mod Liverpool Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Mohamed Salah været på tavlen 5 gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende onsdag, skyldes det, at Liverpool håber, at han kan bygge på mod Ajax. Sidstnævnte håber til gengæld på Mohammed Kudus til at videreføre den form, som har bragt ham 3 mål i hans seneste seks kampe.

Ajax var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Liverpool sejrede i 3 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 5 nederlag. Ajax nyder sandsynligvis udsigten til at komme på tavlen på onsdag, da Liverpool kun formåede at holde rent bur i 3 af deres seneste 10 udekampe. Hjemmeholdet præsterede trods alt 2 clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Ajax præsterede et gennemsnit på 0.33 mål, mens Liverpool snittede 1.33 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 9 af Ajaxs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.