Real Madrid dukker Deportivo Alavés

Topholdet Real Madrid besøger bundholdet Deportivo Alaves på Estadio Mendizorroza til et opgør i La Liga på lørdag. Med en placering som nummer 17 i tabellen har Deportivo Alaves samlet 18 points efter 19 kampe. På 37 points befinder Real Madrid sig rangeret som nummer to for lige så mange kampe.

Nederlag i deres seneste 4 kampe streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i Deportivo Alaves. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod Real Madrid på Estadio Mendizorroza.

Deportivo Alaves fanget i stime af nederlag.

Humøret kunne helt sikkert godt være bedre i og omkring Deportivo Alaves lejren efter 3 nederlag i de seneste kampe. I deres tre foregående kampe har Deportivo Alaves fået bank med 3-1 af Cadiz, hvorefter de tabte 5-0 mod Almeria for senest at tabe knebent 2-1 mod Sevilla.

Med en placering lige omkring nedrykningsstregen netop nu, ligger Deportivo Alaves på linje med forhåndsforventningerne om en vanskelig sæson.

Deportivo Alaves forventes at komme tomhændede ud på den anden side af deres kamp den kommende lørdag. Et forholdsvis ringe udbytte på 1 sejr og 2 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme gør det vanskeligt at nære høje forventninger.

Real Madrid drømmer om mere.

Det går lidt op og ned for Real Madrid i disse uger, hvor resultaterne set i det store billede vel nærmest har levet op til forventningerne. Real Madrid gik fra deres seneste tre kampe med en sejr på 2-0 over Celta Vigo, inden de spillede 0-0 mod Osasuna for senest at tabe 2-1 mod Athletic Bilbao i Super Copa. Sidstnævnte blev fulgt op af et chok-nederlag i pokalturneringen.

Standarderne er tårnhøje for en klub som Real Madrid og som sådan har de leveret i forhold til forventninger på det seneste i La Liga.

Formkurven har været godkendt uden at være blændende for Real Madrid ude de senere uger. De synes dog at have en god mulighed for tre point på lørdag.

Deportivo Alaves vs Real Madrid h2h

Real Madrid gik tomhændede fra deres seneste indbyrdes møde i La Liga, da Deportivo Alaves sikrede en sejr på 2-1. Men de sikrede dog tre point i det omvendte opgør, hvor Real Madrid sejrede 2-0. Man kan næsten altid regne med mål på menuen, når Deportivo Alaves clasher med Real Madrid. 8 af deres seneste 10 dueller bød på over 2.5 mål. Real Madrid plejer at være glade for at møde Deportivo Alaves, og tog sig kærligt af alle tre point 8 gange i de seneste 10 kampe i La Liga.

 • Deportivo Alaves har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
 • Deportivo Alaves ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
 • Deportivo Alaves har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
 • Deportivo Alaves har indkasseret mål i de seneste 7 kampe i træk;
 • I 4 of 6 seneste Deportivo Alaves kampe var antal mål OVER 2.5;
 • Deportivo Alaves har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
 • Der er scoret imod Deportivo Alaves i de seneste 5 af 7 kampe;
 • Der er scoret imod Deportivo Alaves i de seneste 5 kampe i træk;
 • I 3 seneste Deportivo Alaves kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
 • Real Madrid er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
 • Real Madrid er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
 • Real Madrid har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
 • I 6 of 8 seneste Real Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • I 4 seneste Real Madrid kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

According to bookies Real Madrid are favorites to win. A bet on a away win will get you odds 1.36 with Betfair. Bookies predict that Real Madrid have a 73% chance of beating Deportivo Alaves. If you want to bet your money on Deportivo Alaves the best odds is with Bet365 at 7.50.

Statistics