Alle gode gange 5 når Frankrig besøger Kroatien

Det er de to finalister fra VM-slutrunden, der tørner sammen, når Frankrig onsdag aften i Nations League stiller op på Stadion Maksimir til et opgør mod Kroatien, som Frankrig har “berøvet” fra VM-hæder hele to gange.

Første gang var ved VM 1998, anden gang ved det seneste VM. Kroatien startede allerede efter VM-slutrunden med at spille et nyt slagkraftigt landshold sammen, og selv med en stor talentmasse til rådighed kommer resultaterne ikke bare af sig selv. Det har mange nationer måtte sande igennem tiderne og nu også kroaterne.

Frankrig har været i fantastisk hopla igennem det seneste halvandet år tid, men blev bremset af Portugal i weekenden i EM-finale revanchen. Det sluttede som det startede, ingen mål, men det vil være en overraskelse, hvis det i aften også slutter uden mål.

I modsætning til når så mange andre nationer eller klubber tørner forholdsvis ofte sammen, hvor det går hen og bliver målfattigt igen og igen, se bare Irland og Wales, så vælter det ind med mål, når disse to står overfor hinanden. VM-finalen sluttede 4-2, det samme gjorde det første opgør i Nations League, deres to foregående betydende kampe havde også mindst tre mål og mål af begge parter. Vi jagter alle gode gange fem.

Flere interessante tips