Alle gode gange tre for Chelsea mod Manchester City i finalen

Manchester City skal op imod Chelsea med kick off den kommende lørdag på Estadio do Dragao. Efter måneders hårde kampe er det nu op til disse to klubber at afgøre, hvem der tager Champions League trofæet i denne sæson.

Det er kun absolutte tophold, som præsterer at vinde 6 kampe i træk i Champions League og Manchester City er et tophold. De har været urørlige, fejet al modstand til side, og der venter Chelsea en kæmpe udfordring.

Ovenpå 4 sejre og bare ét enkelt nederlag i deres foregående 6 kampe i Champions League er Chelsea en modstander, de færreste har lyst til at stå overfor på dette tidspunkt.

Stats and facts for Manchester City and Chelsea.

  • Manchester CityManchester City har vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • Manchester CityManchester City er ubesejret i de seneste 12 kampe i træk;
  • Manchester CityManchester City har vundet i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester CityManchester City har vundet i seneste 11 af 12 kampe.
  • ChelseaChelsea er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • ChelseaChelsea har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • ChelseaI 7 of 9 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • ChelseaI 7 seneste Chelsea kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Lineup

Selected best tips from our partner

Form Manchester City vs Chelsea

The Sky Blues er på rekordjagt.

The Citizens er ganske enkelt brandvarme lige for tiden, hvor de har hentet 12 point ud af 18 mulige. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Manchester City vandt 4-3 mod Newcastle, hvorefter de noterede et 3-2 nederlag mod Brighton mens den seneste kamp resulterede i en 5-0 sejr mod Everton.

Manchester City sendte PSG ud af turneringen i semifinalen, hvorfra de kvalificerede sig med en samlet målscore på 4-1.

Chelsea fortsat skidt kørende.

The Blues går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I Chelseas 3 sidste kampe har de været igennem et 1-0 nederlag mod Leicester, dernæst fulgte en 2-1 sejr mod Leicester, mens de senest tabte 2-1 til Aston Villa.

Chelsea fulgte op på deres hidtidige gode resultater i turneringen ved at slå Real Madrid ud. I semifinalen sikrede de videre avancement med en sejr og en uafgjort samt en samlet målscore på 3-1.

På baggrund af disse stærke præstationer på det seneste virker The Citizens til at have en god chance for endnu en sejr mod Chelsea.

Manchester City v Chelsea Fixture History

The fixture history of the two teams delivers good insights that are worth considering before placing a bet on the upcoming game.

Det er første gang i de respektive klubbers historie, at Chelsea står overfor The Citizens i Champions League .

Full Time Betting

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Citizens giver 1.91 for en sejr, uafgjort betaler 3.30 retur, mens Chelsea giver 4.60 på oddset.

BTTS

Oddsene fra bookmakerne indikerer, at chancen for at se begge hold på tavlen (BTTS) er så lav som 49% i denne kamp. Det svarer til omkring 2.05 på oddset, mens et væddemål på at begge hold ikke scorer giver 1.75 på oddset. Bookierne vurderer, at chancen for dette udfald ligger på omkring 57%.

Over/Under Betting

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 2.25 på oddset, hvilket svarer til 44% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 1.57 på oddset.

First Goal Scorer