Almeria mod Atletico Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Almeria byder velkommen til Atletico Madrid i La Liga den kommende søndag på Estadio Mediterráneo.

Almeria kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Atletico Madrid er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ni mål, mens Atletico Madrid præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

Almeria har vundet fem sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i La Liga.

Atletico Madrid kigger på otte sejre, samt tre uafgjorte såvel som fem nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Almeria v Atletico Madrid.

  • Almeria scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • I de seneste 8 Almeria kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Almeria i 19 af de seneste 21 kampe
  • I de seneste 8 Almeria kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Almeria vandt deres seneste 5 hjemmekampe
  • Atletico Madrid var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Atletico Madrid scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Atletico Madrid vandt deres seneste 4 kampe
  • Atletico Madrid var i vandt de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Atletico Madrid har spillet, har begge hold scoret

Form Almeria mod Atletico Madrid

Bare ét point forhindrer Almeria i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af CD Arenteiro, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Cadiz. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Real Sociedad, som satte sig igennem med 0-2. De gik efter en sæson langt væk fra nedrykningszonen, og Almeria bliver ved at samle point nok til, at planen ser ud til at holde. Almeria vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i La Liga, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede ti mål og lukkede syv.

I deres seneste tre kampe formåede Atletico Madrid først at banke Elche med 2-0. Herefter nedlagde de også Real Oviedo med 0-2, inden stimen stoppede mod Barcelona, der vandt en 0-1 sejr. De er et af få hold, som rent faktisk er i stand til at vinde titlen i La Liga i denne sæson, og Atletico Madrid holder foreløbig kursen. Atletico Madrid vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Almeria vs Atletico Madrid – Seneste nyt

Almeria mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Ikke bare vandt Atletico Madrid deres seneste opgør mod Almeria, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 3-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 1-0. Almeria går til kampen mod Atletico Madrid med en 2-4-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Almeria og Atletico Madrid var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Almeria mod Atletico Madrid Spiltips

Med to mål i de seneste seks kampe har Gonzalo Melero været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Atletico Madrid. Hos gæsterne går Joao Felix efter at føje yderligere til hans samling af tre mål i hans seneste kampe.

Almeria vandt syv af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til tre nederlag. Atletico Madrid vandt seks af deres seneste 10 udekampe, og spillede nul uafgjort, mens det blev til fire nederlag. Almeria præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Estadio Mediterráneo.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Almeria præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Atletico Madrid snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i en af Almerias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.