Almeria mod Elche – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Almeria og Elche, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Estadio Mediterráneopå tirsdag.

Almeria går ind til runde 33 som nummer 15 i La Liga tabellen med 33 point på kontoen. Med 32 runder bag dem har Elche samlet 16 point, hvilket giver dem en placering som nummer 20 i stillingen.

Der har været seriøst med mål, når Almeria har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste otte kampe i streg.

Almeria kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Elche vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Almeria er noteret for ni sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 17 nederlag i La Liga i denne sæson. Almeria scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Elche kigger på tre sejre, samt syv uafgjorte såvel som 22 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Almeria v Elche.

  • I de seneste 7 kampe i træk Almeria har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Almeria i 20 af de seneste 22 kampe
  • I de seneste 5 Almeria kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Almeria scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • 8 af Almeria’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Elche har i tabte 5 af de seneste 6 kampe ikke scorede et mål
  • Elche var i tabte de seneste 6 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 13 af Elche’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Elche har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Elche var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål

Form Almeria mod Elche

Almeria har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Athletic Bilbao tabte de 1-2, hvorefter de vandt 1-2 over Getafe. De var tilbage i rendestenen med et 4-2 nederlag mod Real Madrid. Almeria vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede syv og lukkede ni mål ind.

Elche har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-2 af Valencia. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Celta Vigo, for så at svare igen med en 4-0 sejr over Rayo Vallecano. Elche kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv to.

Almeria opnåede 16 point for deres seneste otte møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede fire sejre, scorede 13 og lukkede otte mål ind. Elche sikrede sig nul sejre fra seks scorede mål og ti indkasserede i deres seneste syv kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem fire point til kontoen.

Almeria vs Elche – Seneste nyt

Elche ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Almeria.

Alex Collado, Josan og John Nwankwo bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Elche, når de drager til Estadio Mediterráneo.

Almeria mod Elche – indbyrdes historik

Almeria har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne Elche. Det seneste indbyrdes opgør i La Liga mellem Almeria og Elche fandt sted i agosto 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Almeria som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.73, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Almeria58% chance for at banke Elche. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod Elche udbetaler 4.50 i gevinst på oddset for en sejr. Almeria vandt tre af deres foregående ti kampe mod Elche, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.80 i skrivende stund.

Elche scorede i deres seneste 5 opgør mod Almeria i La Liga. Begge hold scorede i tre af de seneste fem kampe mellem Almeria og Elche.

Almeria mod Elche Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Srdjan Babic, der viser god form for Almeria. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Elche.Gæsterne krydser fingre for Tete Morente til at score igen efter to La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Almeria høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Elche sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt otte nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Almeria på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i to af Elches seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Almeria præsterede et gennemsnit på en mål, mens Elche snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Almerias seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.