Almeria mod Girona – Optakt, Spilfiduser, Odds

Almeria nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Girona kommer forbi på søndag til et opgør i La Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Almeria er nummer 20 i tabellen med fem point efter 19 kampe, mens Girona rangerer som nummer 2 med 48 point efter 19 kampe.

Det er ikke sådan, at Almeria ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 19 mål imod, et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Girona udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.7 kasser pr. kamp, eller 27 mål i alt. De indkasserede også 13 scoringer, eller et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Almeria har fortsat ikke vundet i denne sæson efter 19 kampe, men kan til gengæld fremvise fem uafgjorte og 14 nederlag.

Girona kigger på 15 sejre, samt tre uafgjorte såvel som en nederlag i La Liga. Girona bragte sig på måltavlen i deres seneste 11 kampe i træk.

Vores tip

  • Almeria har ikke vundet deres seneste 22 kampe i La Liga
  • Almeria har ikke vundet 23 af 25 af deres seneste kampe
  • Almeria har ikke vundet deres seneste 10 hjemmekampe i La Liga
  • Der er scoret imod Almeria i 18 af de seneste 20 kampe i La Liga
  • Almeria har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Girona scorede i 34 af deres seneste 35 kampe
  • Girona har ikke tabt 26 af 27 af deres seneste kampe
  • I 16 af de seneste 18 udekampe Girona har spillet, har begge hold scoret
  • Girona har ikke tabt deres seneste 15 udekampe
  • Girona scorede i deres seneste 19 udekampe

Form Almeria mod Girona

Almeria har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Mallorca, hvorefter de mod Barcelona tabte 3-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Osasuna, der vandt 1-0. Almeria vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Estadio Mediterráneo, men spillede uafgjort fire gange og led to nederlag. De lukkede ti ind og scorede selv syv.

Girona er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Real Betis, før de bankede Atletico Madrid med 4-3. Senest blev Elche nedlagt i en 0-2 sejr. Girona har været fremragende i deres seneste seks udekampe i La Liga, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 14 mål og indkasserede syv på deres vej.

Almeria opnåede nul sejre og nul point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede syv gange i disse kampe, men lukkede også selv 19 ind. Girona har været yderst dominerende i deres foregående seks kampe mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen. De har opnået flere point mod disse bundhold end noget andet hold i ligaen i denne sæson. De har opnået seks sejre, 18 point, scoret 16 mål og indkasseret fem selv.

Almeria vs Girona – Seneste nyt

Almeria kan i værste fald risikere at have hele fire spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Med tre spillere i karantæne er Almeria tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Marciano Sanca, Idrissu Baba og Houboulang Mendes sidder i straffeboksen.

Gonzalo Melero, Ibrahima Kone, Luis Suarez og Alejandro Pozo er blandt de fire spillere, som mangler for Almeria den kommende søndag.

Girona må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i La Liga, da hele fire har skavanker af varierende art.

Det er navne som Eric Garcia, David Lopez, Viktor Tsigankov, Yangel Herrera, Borja Garcia, Borja Garcia og Toni Villa, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Mediterráneo.

Almeria mod Girona – indbyrdes historik

Med sejre på 5-2 og 6-2 i deres seneste to opgør mod Almeria ser Girona uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Girona kørte virkelig hen over Almeria, da de senest stod overfor hinanden og førstnævnte vandt med hele 5-2.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Almeria og Girona blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I tre af de tidligere tre kampe mellem Almeria og Girona scorede begge hold.

Almeria mod Girona Spiltips

Artem Dovbyk har gang i en stærk sæson med 11 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede firekugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Girona krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Almeria på søndag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Artem Dovbyk på oddset til komme på tavlen igen.

Almeria opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i fire af disse. De led fem nederlag i denne serie. Girona nappede ni sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede en uafgjort og led nul nederlag. Almeria vandt ikke en eneste af deres foregående 10 kampe, om vi så snakker ude- eller hjemmekampe. I kontrast hertil vandt Girona otte sejre i deres seneste 10 udekampe i La Liga.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Almeria præsterede et gennemsnit på 2.34 mål, mens Girona snittede 4.34 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Almerias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som Girona spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.8 mål undervejs i processen.