Almeria mod Real Betis – Optakt, Spilfiduser, Odds

Almeria tager den kommende lørdag imod Real Betis i La Liga på Estadio Mediterráneo.

Almeria er nummer 14 i tabellen med 22 point efter 20 kampe, mens Real Betis rangerer som nummer 7 med 31 point efter 20 kampe.

Almeria kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Real Betis er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Real Betis præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Almeria har vundet seks sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i La Liga. Almeria har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Real Betis har indtil videre præsteret ni sejre og fire uafgjorte samt syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Almeria v Real Betis.

  • Der er scoret imod Almeria i 23 af de seneste 25 kampe
  • Almeria scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • 10 af Almeria’s seneste 12 kampe havde under 2.5 mål
  • 10 af Almeria’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 kampe Almeria har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 8 kampe Real Betis har spillet, har begge hold scoret
  • Real Betis tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
  • 6 af Real Betis’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Real Betis i 9 af de seneste 11 kampe
  • Real Betis scorede i 7 af deres seneste 8 kampe

Form Almeria mod Real Betis

Almeria har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Valencia, før de sejrede 3-1 mod Espanyol. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Rayo Vallecano. Almeria vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Estadio Mediterráneo, men spillede uafgjort en gange og led en nederlag. De lukkede syv ind og scorede selv 11.

Real Betis har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Getafe satte de sig igennem med 0-1, før Barcelona viste sig for stærke og sejrede 1-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Real Betis gik ned 3-4 mod Celta Vigo. Real Betis vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede fem mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

Almeria vs Real Betis – Seneste nyt

Real Betis ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Almeria.

Det er navne som Youssouf Sabaly, Paul Akouokou og Juan Cruz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Mediterráneo.

Almeria mod Real Betis – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. På trods af en 3-1 sejr til Real Betis i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Almeria vandt syv kampe og Real Betis vandt tre opgør.

I de seneste syv indbyrdes opgør mellem Almeria og Real Betis fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Almeria mod Real Betis Spiltips

Francisco Portillo har været stærk for Almeria i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Real Betis håber, at Sergio Canales kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Almeria vandt beskedne syv sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Real Betis vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Real Betis tre sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Almeria præsterede et gennemsnit på 1.13 mål, mens Real Betis snittede 1.58 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Almerias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Real Betis spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.