Almeria mod Real Sociedad – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Almeria og Real Sociedad, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Estadio Mediterráneopå søndag.

På en tredjeplads i tabellen har Real Sociedad opnået 29 point på de første 15 afviklede runder. Almeria samlede 17 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 13 i La Liga stillingen af sig.

Almeria kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Real Sociedad kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i ti mål imod. Det giver et snit på en pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Almeria har vundet fem sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i La Liga.

Real Sociedad har indtil videre præsteret ni sejre og to uafgjorte samt fire nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Almeria v Real Sociedad.

  • Almeria scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • I de seneste 8 Almeria kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Almeria i 19 af de seneste 21 kampe
  • I de seneste 8 Almeria kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Almeria vandt deres seneste 5 hjemmekampe
  • 14 af Real Sociedad’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • Real Sociedad scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • Real Sociedad var i vandt 7 af deres seneste 9 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Real Sociedad vandt 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 4 Real Sociedad udekampe, har summen af mål været over 2.5

Form Almeria mod Real Sociedad

De seneste tre kampe har for Almeria givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Getafe med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod CD Arenteiro. Deres seneste opgør, mod Cadiz, indbragte et point i en1-1 kamp. De gik efter en sæson langt væk fra nedrykningszonen, og Almeria bliver ved at samle point nok til, at planen ser ud til at holde. Almeria har vist potent form på Estadio Mediterráneo med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 12 mål, mens de tillod seks imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Real Sociedad har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Sevilla nedlagt 1-2, hvorpå CD Coria blev fejet til side med 0-5. Senest gik formen ud over Osasuna, der blev slået med 2-0. Real Sociedad præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i La Liga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 11 mål i kassen, mens de indkasserede otte.

Almeria vs Real Sociedad – Seneste nyt

Almeria skulle bare have én spiller siddende, når de møder Real Sociedad på Estadio Mediterráneo.

Iván Martos sidder over for Almeria i deres kommende opgave på grund af en skade.

Real Sociedad ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Almeria.

Det er navne som Carlos Fernández, Umar Sadiq og Martin Merquelanz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Mediterráneo.

Almeria mod Real Sociedad – indbyrdes historik

Hverken Almeria eller Real Sociedad formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Bookmakerne har Real Sociedad som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 4.01, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Almeria25% chance for at banke Real Sociedad. En pointdeling betaler 3.30 i gevinst på oddset, hvor imod Real Sociedad udbetaler 1.95 i gevinst på oddset for en sejr. Almeria går til kampen mod Real Sociedad med en 2-2-2 statistik for deres seneste seks møder. Det giver en sejrs-rate på 33%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes La Liga opgør mellem Almeria og Real Sociedad blev der scoret mindst tre mål. I de seneste seks indbyrdes opgør mellem Almeria og Real Sociedad fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Almeria mod Real Sociedad Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Leo Baptistao, der viser god form for Almeria. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Real Sociedad.Gæsterne krydser fingre for Alexander Soerloth til at score igen efter to La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Almeria vandt syv af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til tre nederlag. Real Sociedad vandt otte af deres seneste 10 udekampe, og spillede nul uafgjort, mens det blev til to nederlag. Almeria præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Estadio Mediterráneo.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste seks kampe mellem disse to klubber. Almeria præsterede et gennemsnit på 1.66 mål, mens Real Sociedad landede et snit på 2.16 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Almerias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Real Sociedad spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.