Almeria mod Villarreal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Almeria byder velkommen til Villarreal i La Liga på lørdag på Almeria’s stadion.

Almeria er nummer 15 i tabellen med 25 point efter 23 kampe, mens Villarreal rangerer som nummer 7 med 34 point efter 23 kampe.

Almeria kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Villarreal er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Villarreal præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Almeria har vundet syv sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i La Liga.

Villarreal kigger på ti sejre, samt fire uafgjorte såvel som ni nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Almeria v Villarreal.

  • Der er scoret imod Almeria i 26 af de seneste 28 kampe
  • Almeria scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • Almeria har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Almeria har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Almeria har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal scorede i deres seneste 11 udekampe
  • I 8 af de seneste 9 udekampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • 8 af Villarreal’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Villarreal i 13 af de seneste 15 kampe

Form Almeria mod Villarreal

Almeria har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Real Betis tabte de 2-3, Girona også viste sig for stærke i en 6-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Almeria formåede at vinde 1-0 over Barcelona. Almeria vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede ottemål, men lukkede også syv ind.

Villarreal har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-1 af Barcelona. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 4-2 til Mallorca, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Getafe. Villarreal kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv fem.

Villarreal vandt fem af deres seneste otte opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede 14 og indkasserede selv seks mål, hvilket samlet indbragte 17 point.

Almeria vs Villarreal – Seneste nyt

Villarreal ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Almeria på Almeria’s stadion.

Giovani Lo Celso rejser ikke med Villarreal til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Almeria mod Villarreal – indbyrdes historik

Villarreal har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Almeria. I det seneste opgør mellem disse to løb Villarreal med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Villarreal synes at have et godt øje til Almeria, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.05 på Villarreal til at vinde igen.

Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Villarreal og Almeria.

Almeria mod Villarreal Spiltips

Hold godt øje med Francisco Portillo, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Almeria. For gæsterne præsterede Jose Luis Morales to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Almeria vandt beskedne syv sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Villarreal vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Almeria vandt kun beskedne tre sejre i deres seneste 10 kampe, mens Villarreal præsterede fem sejre af 10 mulige.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Almeria har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Villarreal et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Almerias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.