Almeria vs Espanyol – Optakt, bedste Odds og gode tips

Almeria agerer værter på Estadio Mediterráneo for gæsterne fra Espanyol til et opgør i La Liga på fredag.

Almeria kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Espanyol er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Espanyol præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Almeria har vundet fem sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i La Liga.

Espanyol kigger på fire sejre, samt otte uafgjorte såvel som seks nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Almeria v Espanyol.

  • I de seneste 10 Almeria kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 10 Almeria kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Almeria i 21 af de seneste 23 kampe
  • Almeria scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • I de seneste 4 Almeria hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 11 af Espanyol’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Espanyol’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Espanyol’s seneste 9 udekampe havde under 2.5 mål
  • Espanyol har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Espanyol i 9 af de seneste 11 udekampe

Form Almeria mod Espanyol

Det er ikke helt skidt for Almeria, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 0-2 mod Real Sociedad, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Atletico Madrid. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 2-2 mod Valencia. Almeria er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv 11.

Espanyol har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Getafe med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Athletic Bilbao. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Real Betis. Espanyol kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv syv.

Almeria opnåede 11 point for deres seneste seks møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede otte og lukkede fem mål ind. Espanyol sikrede sig to sejre fra 11 scorede mål og ti indkasserede i deres seneste seks kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem ni point til kontoen.

Almeria vs Espanyol – Seneste nyt

Espanyol har en næsten fuld trup til rådighed på fredag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Keidi Bare og Adrià Pedrosa bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Espanyol, når de drager til Estadio Mediterráneo.

Almeria mod Espanyol – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Espanyol med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. Espanyol synes at have et godt øje til Almeria, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.90 på Espanyol til at vinde igen.

Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Almeria og Espanyol.

Almeria mod Espanyol Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Francisco Portillo ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Espanyol sætter deres lid til, at Joselu kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Almeria vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Espanyol vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Almeria holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Espanyol præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Almeria præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Espanyol landede et snit på 1.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i en af Almerias sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Espanyol spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.