Argentina mod Australien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Argentina forbereder sig på at møde Australien på Ahmed bin Ali Stadium på lørdag i en duel i 1/8-finalen af FIFA VM.

Såvel Argentina som Australien formåede at kvalificere sig til knockout fasen ved FIFA VM. Der er med garanti ingen af dem, der forlader turneringen nu uden en seriøs kamp for at nå så langt som muligt. Før kampen sparkes i gang FIFA VM ligger Argentina nummer 3 på verdensranglisten hos FIFA. Australien befinder sig til gengæld på en placering som nummer 38.

Det lykkedes alligevel Argentina at kæmpe sig videre fra gruppen som vinder, trods det chokerende nederlag mod Saudi Arabien. I belønning venter den største outsider i knockout-fasen i form af Australien.

Australien var regnet som enorme favoritter til at slutte sidst i gruppen, men vandt for første gang nogensinde to kampe i træk ved et VM. Det gik ud over Danmark, men næste udfordring bliver utvivlsomt endnu større.

Form Argentina mod Australien

Argentina har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Saudi Arabien. De svarede stærkt igen mod Mexico, som blev slået 2-0, før de sejrede 0-2 over Polen. Argentina har været rimeligt skræmmende med 8sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i 1 kampe, mens 1 kastede nederlag af sig.

Argentina kommer drønende i imponerende målform i de sidste 10 kampe, hvori de snittede 1.6 mål pr. kamp med 16 kasser i alt. De indkasserede også 14 mål, eller gennemsnitligt 1.4 pr. opgør. De holdt buret rent i 3 af de kampe.

Australien har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-1 til Frankrig. De svarede stærkt igen mod Tunesien, som blev slået 0-1, før de sejrede 1-0 over Danmark. Australien var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 0 gange. De led også 3 nederlag i denne serie.

Australien er i øjeblikket anstændige målscorere med 10 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Australien præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Argentina træder ind til denne knockout kamp som favoritter oven på deres gruppesejr, og de har store forhåbninger om at gå dybt ved FIFA VM. Australien haltede sig igennem gruppespillet som toer og står nu overfor en seriøs udfordring i form af Argentina. Førstnævnte er dog stadig forholdsvis store favoritter, baseret på tidligere meritter, spørgsmålet er, om det hjælper dem mod en modstander høj på selvtillid?

Facts og finurligheder for Argentina v Australien.

  • Argentina har ikke tabt 38 af 39 af deres seneste kampe
  • Argentina har i vandt 9 af de seneste 11 kampe ikke indkasseret et mål
  • Argentina scorede i 35 af deres seneste 37 kampe
  • 16 af Argentina’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • Argentina vandt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Australien har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • Australien vandt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Australien var i vandt 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål
  • Australien scorede i deres seneste 8 kampe
  • 8 af Australien’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål

Stilling

Argentina mod Australien – indbyrdes historik

Argentina går til kampen mod Australien med en 2-0-0 statistik for deres seneste 2 møder. Det giver en sejrs-rate på 100%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Topscorer

Hold godt øje med Lionel Messi, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 3 gange på det seneste for Argentina.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Argentina høstede tre point i 8 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag i denne serie. Australien sikrede sig 7 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 3 nederlag.

Australien bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Argentinas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Argentina præsterede et gennemsnit på 2.5 mål, mens Australien snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Argentina scorede kampens første mål imponerende 10 gange af de seneste 10 mulige. Australien scorede åbningsmålet i 6 af deres seneste 10 kampe.

Argentina vandt imponerende 8 af deres seneste 10 kampe uden at indkassere et eneste mål. Vil de være i stand til at føje yderligere tre point og et clean sheet til samlingen her?