Arvefjende-brag når Argentina tager imod Brasilien

Med begge hold i storform kæmpes der om vigtig prestige, når Argentina tager imod Brasilien på tirsdag. Argentina kan før kampen på tirsdag fremvise en placering som nummer 6 på FIFAs verdensrangliste. Der er de forholdsvis tæt på Brasilien, der kigger på kampen fra en plads som nummer 2. 

Argentina lægger beslag på placeringen som nummer 2 i gruppen med 28 point for deres første 12 kampe. Differencen til Brasilien er 6 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 1 i tabellen for 12 kampe.

Argentina v Brasilien statistik og historik

Argentina kommer til opgøret den kommende tirsdag med et godkendt snit på 1.7 kasser for deres forudgående 10 kampe. De noterede sig anstændige 17 mål, mens de i egen ende lukkede 5 mål ind. Det giver et gennemsnit på 0.5 mål imod pr. kamp. Et rent bur præsterede de at holde 6 gange. 

Brasilien kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på tirsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 2 mål imod. Det giver et snit på 0.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 8 gange.

Nøgletal for Argentina og Brasilien.

  • Argentina har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Argentina er ubesejret i de seneste 12 kampe i træk;
  • Argentina har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Argentina er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk.
  • Brasilien er ubesejret i de seneste 12 kampe i træk;
  • Brasilien er ubesejret i de seneste 15 udebane kampe i træk;
  • Brasilien har vundet i seneste 11 af 12 kampe;
  • Brasilien har vundet i seneste 6 af 7 udebane kampe.

Form Argentina møder Brasilien

Argentina i forrygende form.

Argentina ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Argentina er i kongehumør før deres kommende opgave på tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Uruguay nedlagt 3-0, hvorefter det blev 1-0 mod Peru. Senest måtte også Uruguay bøje sig i et 1-0 nederlag.

Brasilien i fantastisk form.

Argentina rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Brasilien er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Colombia, før de bankede Uruguay med 4-1. Senest blev Colombia nedlagt i en 1-0 sejr.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Argentina 41% chance for at tage tre point mod Brasilien. Det svarer til, at man får 2.45 på oddset for sejr til Argentina, mens uafgjort giver 3.00 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Brasilien betaler dig pengene 2.90 gange igen på oddset.

Argentina v Brasilien Indbyrdes historik

Argentina formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Brasilien. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i juli 2021 og 1-0 i november 2019. Argentina går ind til opgøret med en historik mod Brasilien, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe. I de foregående 10 kampe mellem Argentina og Brasilien bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Topscorer i form