Argentina mod Frankrig – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vi er nået til vejs ende med den 64. og sidste kamp i 2022 udgaven af VM. Argentina tager imod Frankrig i finalen den kommende søndag eftermiddag.

For anden VM-slutrunde i træk har Frankrig nået finalen. Faktisk har de nået finalen for fjerde gang, siden de var vært for den i 1998. En absolut fantastisk præstation, der siger alt om deres talentudvikling af spillere til Les Bleus.

Olivier Giroud har slået den franske rekord for mål scoret på landsholdet. Antoine Griezmann har måske aldrig været bedre, mens Kylian Mbappé udgør en konstant trussel og stadig kan ende som turneringens topscorer. Og det er en trup, der måtte vinke farvel til Karim Benzema, inden det hele begyndte for en måned siden.

Argentina er i deres fjerde finale siden 1986 og går i lighed med Frankrig efter at vinde deres tredje VM-turnering. Når Lionel Messi endelig sportens absolutte tinde, ligesom Diego Maradona gjorde i 1986? Han har været fremragende offensivt, mens deres fire bagerste har præsteret på et kontinuerligt højt niveau, siden de bukkede under for Saudi-Arabien i deres første kamp.

Tænk at tabe til Saudi-Arabien og nu have mulighed for at gøre vinde titlen en måned senere. De var dødbringende på kontraangreb mod Kroatien i semifinalen med Messi, der løb om hjørner med Gvardiol, mens Alvarez beviste, hvorfor Manchester City betalte store penge for den unge knægt i sommer.

Argentina går ind til kampen den kommende søndag som nummer 3, mens gæsterne fra Frankrig kommer som nummer 4 på FIFA verdensrangliste. Det har alle muligheder for at blive en fremragende finale på søndag.

Form Argentina mod Frankrig

Argentina virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Australien, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 2-2 mod Holland, hvorpå Kroatien blev besejret 3-0. Argentina vandt 9af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 1nederlag.

Argentina ankommer til deres næste FIFA VM kamp i forrygende målform med intet mindre end 2.2 kasser i snit i deres seneste 10 kampe. De scorede i alt 22 gange, mens de også indkasserede 17. Det er i gennemsnit 1.7 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur 3 gange.

Frankrig har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Polen nedlagt 3-1, hvorpå England blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Marokko, der blev slået med 2-0. Frankrig var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 3 nederlag i denne serie.

Frankrig rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 10 gange, eller 1 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

I betragtning af hvor meget der er på spil, og i betragtning af hvor jævnbyrdige disse to hold virker på papiret, ligner det en potentiel fuser af en kamp. Begge vil være meget forsigtige med ikke at blotte sig og krydset frister til indsats her.

Facts og finurligheder for Argentina v Frankrig.

     
     

Mangler du en bookmaker til Argentina vs Frankrig? Få et risikofri bet her.

Argentina mod Frankrig – indbyrdes historik

Argentina går til kampen mod Frankrig med en 2-0-1 statistik for deres seneste 3 møder. Det giver en sejrs-rate på 67%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 3 kampe mellem Argentina og Frankrig.

Topscorer

Hold godt øje med Lionel Messi, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 5 gange på det seneste for Argentina. For gæsterne præsterede Kylian Mbappe 5 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Argentina høstede tre point i 9 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 0 gange og led 1 nederlag i denne serie. Frankrig sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 3 nederlag.

Argentina noterede sig en sejr i deres seneste 5 kampe på stribe.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 8 af Argentinas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 3.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe. Argentina var på måltavlen i deres seneste 15 i træk.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Argentina præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens Frankrig snittede 1.33 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Argentina vandt imponerende 7 af deres seneste 10 kampe uden at indkassere et eneste mål. Vil de være i stand til at føje yderligere tre point og et clean sheet til samlingen her?